na tak jsem dnes delal dalsi testy airca a opravdu jedina chbyka je ten slabsi upload ale to by podel mne mohl vyresit novejsi FW. protoze to neni v HW ale v SW. Docela me to stve jinak by to bylo bezpecne nejlepsi zarizeni an trhu akorat to am blbe udelanje FW kterej to mrvi. ZAjimalo by mne zda to resi trebas FW willibox? jestli amte nekdo zkusenosti? nebo ten od jirifa co dela viz forum na i4?
Ahoj, mam problem spojit AirCu s madiwfi ve WRAPove distribuci voyage linux. Zkousel jsem AP na obou stranach, ale vubec se navzajem nevidi. Nesetkal se s tim nekdo?
TAk prvni vec je to ze dle distributora VO splnuje a to ze ji nesplnuje musim rict neni zcela nas problem. Jeste musim rict ze ji podle mne splnuje jelikoz ma prohlaseni o schode. kanaly se daji upravit v konfiguracnim souboru tak ze ty vnitrni smazes aby nebylo mozne je vybrat. reknes mi jine idealni zarizeni v podobne cene? +-3000Kč
o tohle by ses s nama mohl podelit protoze taky tezce postradame auto volbu kanalu pro 5,4 - 5,7. Pac kdyz tam hodim auto, tak to skace dolu na 64 kanal treba coz neni koser.
PS: taky vam nevali rezim AUTO kdyz na tom mate nejaky WDSko?
a kanalyl se daji nastavit ve stejnem souboru
channel= kanaly s mezerou
chanell polici = 0 nebo 1 ted nevim 2 ne ta by se ridila podle narodni domeny ktere jsou spaten
Jinak mohl bych se zeptat kde se daji stahnout nove FW od ovislinku nikde jsme je nenasel?
Jinak airca8 am prohlaseni o schode a splnuje i VO i v bode H protoze ma atest pro tu normu EN xxx xxx to ze nefunguje u nas uz je vec jina ale atest tomu daly:-)
jiank v tom konfiguraku co jsem psal si muzete nastvait temr vse
kanaly wep wpa rychlost proste vsechno