Spanning-Tree-Protocol (STP)
Protokol používající spanning tree algorithm, umožňující tzv. samoučícím se mostům dynamicky pracovat se sí?ovou topologií vytvořením spanning tree struktury, a tak zabránit vzniku uzavřených smyček. Mosty si mezi sebou navzájem vyměňují pakety BPDU a při detekci uzavřené smyčky ji zruší uzavřením interface patřičného mostu.
spanning tree
Část sí?ové topologie propojující všechny uzly a neobsahující uzavřené smyčky
. Mám takový problém. A? připojím na air-ca8 ( mod. AP s posledním FW z inwifi.cz ) 2 dB anténu
tak 5 dB anténu je vysílací výkon cca. 69 % ,který meřím ve vzdálenosti od AP cca. 3 metry .Můžete mi poradit ,kde můžu z příkazové řátky změnit
vysílací výkon a jak mám zapsat změnu hodnoty power .Zatím dík
Mno asi zalezi co ma ten klient za vychozi branu. Jinak kdyz je toto AP mezi klientem a branou tak se na ni kazdopadne dostane.
Brana ------ AP ---- comp Tak se comp v pohode dostane na branu...
BTW mam takovou zajimavost, kdyz jsem ted pridal jeden comp na switch primo za timto AP tak se z toho compu nedalo dostat dal nez za toto AP ale kdyz jsem AP rebootnul tak uz jel v poho.
no ja mel zato ze klasickej FW neni transparentni jen ten ovisackej bo je to jinak?
nebo jsi nechtel rict transparentni a chtel jsi nechat jenom neovlivnovat prenos?