Pánové já chci jen říct, že my (já ) tady v Liberci nejsme žádný Béčka !! elektrika je rozhodně muj obor a nevim jestli mi někdo uvěří, že osciloskop sem na to potřeboval jen jednou a ten stejně zjistil jen, že nevede kabel s daty, myslim, že by se měl pražský a vůbec jakýkoli freenet věnovat také invenci (LaserBridge 210E) je pro zájemce prakticky připraven na vyexpedování. Autor projektu
Zdravim jen bych vážně nerad vypadal jako nafoukanec, trouba nebo povrchní týpek, chci jen tímto vystupováním (přiznávám, že ho přeháním a všem, které irituji se omlouvám!) upozornit nejen na sebe ale i na (věřím) spoustu lidí, kteří o elektronice, sítích a počítačích vědí opravdu více, než jen kde se zapínají. Prostě chci upozornit na to, že jsem se tématem optiky také zabýval a tří měsíční práce je na světě (LaserBridge 210E). Tímto se zároveň omlouvám i HWSoftovi, se kterým mám společného opravdu jen tolik, že je z Liberce. Tímto ho zdravím a ještě jednou se omlouvám, pokud jsem se ho nějak dotkl. Jen chci říci, že optický spoj (a to jeho vývoj) nemusí nutně stát 80kKc a nemusí se na něm podílet více jak 1 osoba. Pravdou je, že spoustu mechaniky jsem si usnadnil což mi dovolily, již jednou proprané venkovní kryty pro průmyslové kamery (uvnitř je pochopitelně i vyhřívání s termostatem). Tolik moje reakce. Autor projektu (18, SŠ vzdělání)
Dovoluji si upřesnit, že s Janem Švábem jsem mel jediny kontakt a to pres obrazovku televize, kdyz jsem s uzasem sledoval, jak muze byt nekdo ocenen za praci, kterou clock odvedl uz pred peti lety. On narozdil odeme pochazi z Prahy. Autor