Jo nebyt CZTEKu, tak spousta lidi nema co resit . Kdo neni mekej, prijede pristi rok. Pokud by letosni CZTEK prijelo v patek aspon 10k lidi, tak by teknival pozorovaly z uctive vzdalenosti jako loni .
26.08.2005 v 21:49
=PJ= Azzie
27.08.2005 09:49
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
critter)
1. Dekuji ze z uvodni stranky zmizel banner ktery svoji sirkou bortil layout.
2. Nechce te si s tim jit nekam jinam? Co ma spolecneho CZF s tim ze par lidi dostala/dalo do huby? Proc radsi nebojujete za to, aby kazdych par sekund neumrelo dite hlady?!
jen zpusob zashau je jiny..ale treba se take dockame konkurencniho teknivalu v podani ministerstva vnitra, ktere bude prekracovat hlukove limity jeste vice a bude to "palit" primo proti stenam na czechteku a znemoznovat tak jejich poslouchatelnost ))
myslim ze analogie je to moc hezka..
Problem ubytku poctu demonstrujicich nespociva v tom, ze by lide zmenili nazor, ale v tom, ze jde o spontalni reakci, postradajici strukturu a organizovanost. Naproti tomu technologove moci (nejen vladnouci koalice CSSD, ale i pseudoopozice ODS v pevne jednote s KSCM, tedy, jak kdy) si dokazali tyto pevne struktury vytvorit a jimi pak manipuluji svymi vedomymi i nevedomymi stoupenci. Znovu (snad potisice) navrhuji pevnou strukturu tomuto odporu dat, jinak neni zadna nadeje na zmenu. Zakon o politickych stranach to umoznuje a lidi, kteri by se shodli, je dost.
njn ale vyzaduje to znacne investice..a navic vetsina lidi da (na zaklade racionalni uvahy volby nejmensiho zla) hlas radeji strane o niz si je jista ze se dostane pres petiprocentni hranici, i kdyz treba vice sypatizuje s mensimi stranami, u nichz si tim ale clovek byt jisty nemuze..a pokud predpoklada ze toto udela vetsina obdobne smyslejicich, muze si byt temer jist ze se ta strana pres tech 5% nedostane..to je presne onen zakon stadovosti..ono existuje spousta zpusobu jak pasmo 900MHz pro GSM vyuzivat efektivneji, ale jedinec ma prilis vysoke naklady na to aby vydobil zmenu standardu, proto si ten GSM pristroj taky koupi a drzi hubu