Co se tyce nodu NTI2, tak je to asi zbytecny, protoze zhruba ted o vikendu, budu zprovoznovat AP-Kremek hned vedle , ktery bude propojeno 5GHz s AP-Wich a dal prez Kyje do czf. Jestli se chces teda pripojit, tak mi napis PM a domluvime se.
Kdybys vedel o nekom, prez koho by se to dalo vest dal do pocernic, tak by se to mohlo protahnout dal do Pocernic. Zatim o nikom moc nevime.
Chtelo by to sehnat nekoho v tech vysokejch panelakach na Behounsky, ja muzu nabidnout jen 4 patrovy barak (viz node:NTI)
jinak jsem pripadne schopen za urcitych podminek zainvestovat i do AP
Zdravím NTI, Wich ti nabídl Inet navíc ho má za velmi rozumné ceny. také mne přijde zbytečné dělat dvě AP vedle sebe. Takže si myslím že, by nebylo od věci se domluvit pokud mne neco uniklo tak mne netlučte
Co se týká vlastního Internetu tak Wich je 2 hopy od optiky. zdravím Karel
Tak tu odpověd jsem trochu nepochopil.
Pokud chápu správně node NTI2 jste vyřešili s Wichem.
NTI dosud není vyřešen. Pošli mne fotky s NTI třeba něco vymyslíme zdravím Karel
odpovídal jsem v tom prvním asi tu je ted vzheledem k přesunu vlákna z různých strojů trochu i díky mne víe vláken tohle je tedy původní. Kontaktuj mne sejdeme se podívám se řeknu možnosti a můžeme tě připojit. Zdravím Karel
nezamrzli už se přibližuju aktuálně stvím ap na hutích přes které se půjde připojit dál do HP a k tobě takže definitivně bych to viděl na jaro 2007. Karel
Nechci ti kazit iluze, ale z Huti tam podle me videt nebude. Povedlo se mi ale trochu pohnout s vyjednavanim strechy na pomeranci. Vypada to ze by to mohlo vijit, ale nevim kolik tam budu moct dat anten a hlavne jak velky. Videl bych to tak na 2 max. 3 + nakej ten wrap. Coz by ale mohlo stacit na spoj k NTI a propojeni Klanovic. Az to budu vedet na jisto, tak bysme se nak domluvili jak ty spoje provedem.
Já jsem to myslel tak že se dostanu z hutí na ten zadní z dvou prvních věžáků u hřiště k Bufallo billovy (kouká do centra i na hutě) takže on tam má někoho na druhé straně domu směrem z centra. Nebo případně někoho nově připojeného požádat domluvit se zda by to k sobě nevzal.
Jinak pokud bude ten pomeranč tak to by bylo super asi bych tam dal 5 GHZ AP (vyjímka) na to okolní AP a na linky Klánovice, kyje a něco.
Karel