Kterej mi neustále zkouší prorazit porty 135 až 139 z adres 10.55.16.118 a 10.10.11.23 ?
10.55.16.118 visí na AP Lidická, má asi XPčka a název počítače podle NetBIOSu MARTINNEW.
10.10.11.23 je něco okolo AP Deu a nevím o něm vůbec nic :(
Znáte-li někdo majitele těchto adres, upozorněte je, prosím, na možnost virové infekce. Děkuji.
update: 10.55.16.118 (martinnew) má MAC 00-A0-24-A8-11-D4, což odpovídá sí?ovce 3Com 3c905B 100Base-TX, což je drátová sí?ovka, nikoliv wifina, takže lze odhadnout, že je připojen k AP Lidická ethernetem nebo FSO.
Ahoj, vidím vysílač Deu z okna přes stromy. Mám notebook a signál jak kdy. (Zobrazuje mi to signál z Czfree.net.sh). Je nějaká možnost se připojit. Kolik by to stálo. Jaká by byla rychlost.
Prosimvas kdyz se chci pripojit na naky czfree (andel.czfree.net) tak mi to ani nedovoli nikam vlizt. Mam sioce pridelenou IP ale nikam se nedostanu. Ani na czfree.net. Muzete mi nekdo pomoct?
Asi dva mesice jsem pouzival vsesmerovku u Deua (CZFree.Net). Uz kdyz jsem se poprve pripojil dhcp odpoved jsem nikdy nedostal, docetl jsem se ze by tam mela byt sit 10.10.0. s gw 10.10.0.1 tak sem si ukradl 10.0.0.99 a vse slapalo ok. psal sem deuovi PM co je s dhcp a tak, ale nikdy mi neodepsal. zisk byval okolo +23dB.
pak prisel prvni snih, pomatuju si zacalo to ve ct vecer velkou snehovou bouri a od te doby mam zisk kolem +8dB, moje atheroska 5212 ani neudrzi kanal. takze nepouzitelne. kontroloval sem antenu a vsechno je ok. na vysilac PRAHA5.NET-R1-1 ktery je na zenskych domovech (par metru od deu) se pripojim krasne, zisk +35dB.
Chci se zeptat ostatnich co pouzivaji Deu's AP jestli nezaznamenali pokles na intenzite signalu a jak jim funguje dhcp.
A druha vec, muj node je plachta26net, sme 5ti patrovej cinzak. kdyby byl zajem je mozno ho dle potreby vyuzit (AP, repeater, cokoliv), ja sem pro kazdou spatnost.
I'm newbie in czfree, my main problem is that i don't understand czechish...
My friend lives now on Radlicka street near Andel, on the last floor
Her notebook catches few wireless network signals, one of them is czfree.net, signal is quite good
but after connecting and gaining dhcp configuration it doesn't work at all
is there anything that she could do about it? maybe register somewhere or ask somebody to add her MAC to the server configuration?
she could also pay for this access
Ahoj, resim problem s netem. Bydlim nahore v ulici Ostrovskeho 31vedle stadionu Nikolajka /bod: hani/ - wifin je na strechach kolem mraky, ale na mape kde nic tu nic. Kontaktoval jsem Zoubkova 8 / timto zdravim :-) / ale nic plodneho z toho nevzeslo. Takze sim jste nekdo kolem pripojeny ? kam? :-) diky pino