Tak už je to tady zase (nebo to tady snad bylo pořád?) - z fóra opět mizí příspěvky. Normálně bych si toho asi nevšiml, ale když vím, že jsem měl napsáno 1000 příspěvků (takový číslo je prostě nepřehlídnutelný a navíc dobře zapamatovatelný) a najednou koukám, že jich mám 996, tak je něco jinak. A to si ani nevzpomínám, že bych někdy v poslední době kritizoval zdejší "božstvo"... Prostě opět začíná být cosi shnilého ve "státě" CZF...
Hlasim taky pripad. Z flejmu "Dalsi krok k totalitni kontrole spolecnosti - EU approves data retention rules" zmizely Ladovi prizpevky na minimalne prvnich dvou strankach (pri zobrazovani 50postu/stranka) Muze si to kazdy overit tak, ze si projede prvnich 100 postu v threadu a uvidi quoty na Ladovi prizpevky, ale prizpevky samotne tam nejsou....
Takze bych timto uvital kdyby se k tomu nekdo kompetentni mohl vyjadrit. Nebo jeste lepe: vytahnout z logu vbulettinu zaznam o smazani a postnout ho sem..
L.
BTW: Jeste bych rad dodal, ze ackoliv s Ladovymi teoriemi zasadne nesouhlasim, tak jsem __JESTE ZASADNEJI PROTI TOMU__, aby je zde nemohl pronaset!!!!
Naposledy upravil lazna 27.12.2005 v 20:38
27.12.2005 v 20:32
oook
27.12.2005 20:36
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
Chevees)