Vazeni,
dokoncuji si nove bydlenicko v Lipencich (nova ulice Na Kyjove, nahore na plani smerem ke Zbraslavi, kousek od Diggera - asi tak 100m...) a vidim podle mne na CAP-01, snad ZAP-O1, asi v budoucnu na CAP-02 a Radotin nevim (je tu lesik a podle fotek z nodu nic moc).
Jsem celkem schopen samostatne cinnosti - doufam.
Pro zacatek bych potreboval otestovat signal, zkuste mi nekdo dat vedet abychom se domluvili.
Diky
na hrbetu nad Lipencemi je videt ledacos - vidim link i user ze Vsenor (kolega Cihak, komercni vyuziti), nepretrzite vidim preplneny a neprijimajici ZAP, par dalsich MAC adres ale co jsem jeste nevidel je CAP01.
Jsem na pokraji silenstvi - vzal jsem 24dB sito a zase nic - po CAPu ani tuchy.
Vzal jsem notebook a s kartou a vhuru do Cernosic.
U kamarada na zahrade jsem nasel ZAP, Cihaka ze Vsenor, jenom CAP ne (nevidi na nej).
Sli jsme na Vraz (kde je CAP) - zase - ZAP, Cihak a dalsi MAC addresy... jenom CAP ne!
Vcera jsem byl autem s notebookem v Cernosicich, objel jsem CAP v okruhu cca 30m a NIC VUBEC NIC.
Jsem blazen??? Asi jo...
(Samozrejme jen jsem vyjel nad Dobrichovice, naskocil kolega Cihak user i link - 4 a 2. kanal atd.....)
JSEM BLAZEN JSEM BLAZEN
Pritom bych CAP mel slyset, kdyz slysim node za Vsenor, no proste to nechapu a konec.
Kdyby chtel kolega od piskovny (L@dinek) asistovat, jsem pro - notebook mam, anteny taky.
Jenom mne bude muset pred testem zabit nebo co....
Predchozi pokusy byly mirne ovlivneny faktem, ze karta, kterou jsem mel pujcenou, chodila jen do 11 kanalu a CAP01 je na 12 kanalu. Trochu to vadilo....
Nyni tedy vidim CAP Signal 22%, Noise 8%, LinkQ 20-30% a SignalS 46 - 60%, vse na interni XI-325, pigtail-N a 24dB sito.
Dalsi jednani budou pokracovat, prosim L@du aby se mi ozval (ASAP) abychom vyzkouseli u nej (klidne i v noci, to mam cas...).
Cus, hele v unoru ci breznu se stehuju do Lipencu do Jilovistsky 63, jenze tam to s vyhledem nebude asi nejak slavny...je to skoro u zastavky u kaplicky, ale zase na druhou stranu na rodotin vyhled mam i tak... rozhodne ale nechci ponechat pripojeni k netu na nahode a jsem pripraven spolupracovat na tomto projektu...
Mam kamarada, ktery bydli v Lipencich. Potrebuju ho pripojit aspon do FreeNetu popripade i nejak slusnejc na net. Je to v dany lokalite mozny? Ja v Lipencich nikoho neznam a on je absolutni mikrovlna lama, ale jeho dum ma vyhodnou pozici pro AP. Vidi v podstate cely Lipence a okoli.
Dobry den mate nekdo nood v lipencich?mohl bych tam vybudovat sit ale jde mi o to jestli tam nekdo uz mate nood?mohl bych mozna dat apcko na ten barak s tou cernou strechou jak stoji na kopci kterej deli lipence a zbraslav co vy na to?piste sem kde mate uz noody - nazvy ulic dikys M