To Vilda:Jo mimochodem jak mate rychle pripojeni do site a kolik za to platite-ne ze by me to nejak zajimalo ale kdyz mi napisite cenu tak aspon budu moct porovnat-mozna dokazu sehnatlevnejsi pripojeni!je to ve vasem zajmu jinak mi je to jedno...
zbývá jen dodat že ještě plánujeme pustit jeden malý bod Reklamo..
a hledáme cestu jak (trasu) posílit link FoFrNET <=> SiGi FSO(Ronja) případně i další směry...
Jinak dalsi spoj smer vychod mi zatim neprijde jako dulezita priorita. Zatim bych to nechal pres sigiho, casem se uvidi podle potreb. Spis ted to AP na reklamo, spoj na nej...
Uvazuju o variante realizace P2P spoje na Kosik na HMNet, je treba dohoda s Karlem.
Zdravím Vildo a všichni další,
sleduji debatu vašeho vlákna (jinak bych tak rychle neodpověděl ) jsou tu věxci které bych čas od času opřipomínkoval nicméně nechci Vám plýtvat prostorem a vždy se k tomu doberete i beze mne
Co se týká nabídky na spojkování stále platí. Tím že se uvolnil kmitočet na 5 GHz bude možné udělat i nějaké ty linky nejen z Košíku. Zdravím Karel
Je zde nekolik variací a to rádiem zde je nekolik možností bud přes MH4 prý plno nebo přes Hostivař a Dolní Měcholupy nebo Prosek a nebo Kyje. Jedná se ještě o jedné možnosti ta by byla nejlepší ale, nechci předcházet věcem je zde ještě několik záležitostí ohledně pronájmu. a to je na trochu déle. Myslím že linky jsou ponechané v inplaning modu zdraví karel