Kdyby jsi četl příspevky dozadu, tak by jsi věděl, že je problém to k vám nahoru hodit. Já na jeníka vidím , na Standu snad pravděpodobně take, ale je problém k Vám na sídliště. jedině snad na milanaK, ale nemám na něj spojení.
...a všem ostatním - nemá smysl se hádat. Beny - jestli byla ta první část (o kanálech) založená na mé SMS, tak věz, že jsem to okopíroval z tohoto fóra :-)
Prostě klid - hlavní je se domluvit - to bude OK.
no vidite
hele je to v prispevku 25 a 99.
1) ten clovek co ma 2 AP, se jmenuje mrx, na sraze byl, ja jsem se s nim domlouval ze az cook zprovozni svoje AP tak ja otestuju spojeni : Ja-cook-mrx(rozdelov) aby jsme zjistili propustnost soucasne uz zacal rozdelovat IP adresy pro lidi kteri se pripojuji k nemu takze by jsme v cislovani meli pokracovat
2) dalsi smer vyvoje je pripojeni i-netu, dnes jsem s mrx mluvil a pokusi se ziskat konektivitu od contactelu 256 kb prave pres breeze-net ktery by koncil u cooka
3) jina moznost pripojeni je od benyho ale tam zatim nevime kudy
cekame na vyjadreni milanaK, podle nakresu by potom fungovala pater ve spojeni :
jenik-beny-milanK-cook-mrx-jenik plus nejake odbocky z tohoto kruhu(napr, ja nebo mrx ve svermove, nebo krakonos na sitne)
mrx Je ten samy clovek ktery muze sehnat anteny za velmi vyhodne ceny a ja jsem nakonec antenu u nej objednal, zitra pro ni jede.
Takze prosim pracuj dal shromazduj tyto vsechny informace, mohl by jsi udelat i seznam emailu a telefonu jako samostatnou stranku.
Právě Mílo proto, že údaje o možnosti připojení na AP mrX jsou někde na začátku této konference a nově přichozí návštěvník by musel prolezt celou konferu, aby se něco dozvěděl, kde se má píchnout, jakou IP má použít, proto Jeník vytvořil to co vytvořil. Tohle je spíše pro Alnagona. Ty jsi to pochopil, aspoň se domnívám podle Tvé reakce.
Mě zarazilo jen to, že jsem se dozvěděl od Cooka, že se chystá na Breezee. Jo řekl mě, z důvodu toho, že to používá Contactel a to bylo vše. Řekl, že napíše mail a kde nic tu nic.
Proč nadal tuhle svojí myšlenku zprovoznit připojení na Contactel do konfery?
Pak by nemuselo docházat k takovýmhle rozporům. Ale jak se říká:"Co se škádlívá, rádo se mívá."
Já teď musím zjistit, jetli vidím na milanaK. To je teď pro mě prvořadý úkol. Čekám na počasí. Kterej je to panelák fizicky vím, ale ty co je u nich vidět aspoň nějaké patro to nejsou. Pak tam jsou ještě dva, u kterých vidím jen střechu, tak se modleme, a? je to jeden z nich.
Kdyby nevyšel milanK, je tu ještě jedna možnost. Jeník na mrx nevidí, tudy to nejde. Já možná vidím na Standu co je u Harlekýnu. To taky ještě prověřím.( Počasí nedovolí). Standa na Rozdělov je O.K., takže tudy by cesta mohla při nejhorším. Radši bych ale, aby to šlo na milanaK.
nechci zase působit jako š?oural, kterej jen tlachá a nic nedělá, ale chci se zeptat, k čemu je dobrá ta ortofotomapa? Obyčejná kreslená mapa mi příjde obvykle přehlednější.
je to dobry, uz jsem to prohlednul spolecne s php mapou a ted do toho muzeme zacit delat zmeny: ja urcite nevidim na benyho a mrx a nooly mezi nama je ta zakladni skola u hvezdy a kaskady u kauflandu takze cary se muzou smazat, veskery trafic musi jit pres milanak, milanK by mnel videt az do rozdelova na mrx a na sitnou na nooly,
uprostred je na sitne nooly hned vedle kokosu kde je pripojny bod contactelu.
takze navrhuju urcite vyzkouset tyto viditelnosti:
nooly--Leon
milank--mrx
milank--leon
milank--beny
benny--leon
Pres cele vanoce budu doma takze vam muzu pomoc s focenim, merenim a dalsimi pracemi.
to analgon:
Sorry chlape, hod sem link pls.
Pokud to tedy nebyl zase cervenej domecek pod tebou.
to Mila:
ted nevim jestli ty cary mam rusit ja nebo ne )
jo a milank by mohl vide na mne, vcera sme skoumaly s benym fotky, myslim ze asi ano. Kazdopadne sezenu si stativ a nejak to priblizim tim smerem.
kanaly: stim souhlasim, akorat fakt mne bude trvat rok nez dam dohromady love na link na vas, takhle uz je to za 8kkc :(