Takže tento týden by se měl spusiti ten new link Gookin<>Kyje (aspon doufám že to panstvo stihne) takže souběžně s jeho přestavbou bude se tam hejbat snad uplne se vším (v zimě fajn záležitost :( ) tam rovnou přeinstalím tu anténu. Akorát ted nevím dve veci jestli budu klient nebo AP budu se snažit ten klient ale, je možné že, mne hwap vyšplouchnou a budu tam muset dát neco úžasnýho jinýho např. neklientí Edimax. zdravím Karel
Takže Danny, Gookine a Raptiku. Včera prošli Kyje úspěšně anténní debordelizací přičemž byl připojen a konektnut na link styxkyje Ovislink 1120. Takže nyní je to jen o nastavení rozsahů. Děkuji všem zainteresovaným. zdravím Karel
MAc souhlasí a propojené to je je možné že, ETH karta (Intel) občas 1x do týdne zahodí pár paketů ale zanedbatelně. Pokud by zlobila vyměním.
Jak jsem koukal do routru tak je potřeba to asi opravit v zebře a networkingu kde to je tuším zaremované.
Pak si to asi i Raptik musí opravit na Netservru u sebe ale, to už si nejsem jistý pokud píšu něco blbě nech? mne Gookin nebo Raptik opraví díky Karel