mě to přijde celý nějaký divný do Crussadera se nalily miliony a 100Mbit verze jsem zatím nikde pořádně neviděl, za to jsem o nich jen slyšel, koupit si to nemůžu, postavit taky ne...
tu se píše že to má umět 100Mbit, ale kupovat to a pak teprve zjiš?ovat jestli to jede nebo ne???, dokumentace by? jen povrchní není k dispozici, návaznost na některý z projektů taky ne, spolupráce s někým kdo s tím má už nějaké zkušenosti z toho taky nekouká.... a že by někdo udělal vývoj zařízení rychleji (nebo alespoň dál) jak Lada Crussadera nebo Clock Ronju...
Teda kucí No jak sem se nejak neprimo zminil, jsem student a §50 NEMAM, na SS praxe je, kdo ji neprosel, nevi. ESC to tim padem nema, cele je to napajeno ze zdroju, ktere jsem nestavel, nebot jsou cele od vyroby v plastu (normalni sitovy adapter). Samozdrejme sem jeste neprodal jediny kus, a to predevsim, nebot clovek, ktery investoval 2000 se mi od Vanocnich prazdnin neozval, mimo to tvrdil, ze ma kolegy, s jejichz pomoci by se to s 50 dalo dat nejak dokupy. BTW na strankach neni jedina zminka o seriovem prodeji, jedna se o popis jednoho kusu. Mimochodem at je to kdo chce, kdyby misto dlouhosahlych textu neco delal, mozna by se nelitoval, ze jeho projekt stagnuje, no to je jedno. At uz o tomto mluvi kdo jak chce, kazdopadne jde o "spoj", ktery pokud nikdo neveri, byl testovan na 350m a data prenasel. Nevim proc se tu nekdo bezduvodne hada nebo pretahuje o nazory. Vzal sem soucastky dal sem to dohromady, protoze me to zajimalo a je to tak jednoduchy az se toho sam bojim. Bohuzel to funguje, a to i kdyz na to, na tech 350m, svitim dalsim laserem z 20cm. Nikomu to necpu ani to nepovazuju za komercni projekt ani za zadnej jinej, proste sem chtel rict ze nejen clock a spousta jinych je schopno dat spoj dokupy. Bohuzel i ja, jak se s tim kdo srovna?!
no halvni je jak se srovnas ty s tim ze zatim o to neni zajem, proste rikam nikdo nechce kupovat zajive v pytli . jen me zzajima jestli pokud dal nebude uverejnis schemata a ostatni a nebo si to nadosmrti nechas pro sebe ??
Vcera mi kamos, co se pohybuje tak trochu ve skolstvi a dela do siti, rikal, ze by to koupil jako dobrou didaktickou pomucku ono to precijen funguje a pro studenty by se s tim dalo nadelat hodne zabavy i pouceni, takze pokud se neozve zajemce o kterem tu porad mluvim, rozhodnu se touto cestou. Mimochodem nabidky na koupi mi chodi mejlem tak 1 denne. Autor
rekl, ze mu chodi nabidky, ale ne jake...
takze i kdyby mu chodilo 5 nabidek za 1 hodinu, ze za to nejaky ftipalek chce dat 1kkc, tak mu nechodi to, na co - pravem ceka...
Abych rekl pravdu, mit tu prebytecnejch 6kkc, tak si to sem rad nasadim a budu mu delat testovani...sic bych to mnel jen na cca 100m