Trochu mne zaskocila hlaska ,ze jsi jenom malej blazen(bez urazky).Samozrejmne ze jsem pripraven vybudovat zde nejprve AP pro komunikaci uvnitr site Freenetu a vim ,ze pro poskytovani pripojeni k Internetu je jina sekce. V nejblizsi dobe-do tydne-stavim stozar a naskenuji okoli.Mam opravdu vazny zajem pomoci pri budovani site Freenetu.Zdravi Strike.
Nevím nebo nerozumím,jestli to má být nějaké zadostiučinění,když jsem udělal poznámku na malinkatého blázna.Asi je dost vztahovačnej nebo nemá smysl pro humor.Tak proc si tam dává takové hlásky.Nejsem z tech kdo se urazi a proto chci pokracovat v diskusi.Nastehovali jsme se do této oblasti a chci zde proste rozjet wi-fi sí?.Jelikoz zde není zadná moznost pripojeni k netu,tak ji proste muzu nabidnout.Odborne diskuse nejsou ted na miste a zbytecne by zdrzovaly.Chci proste zjistit jestli je nekdo v okoli,kdo by mel zajem o rozjeti site u nas.Nebo je snad uz czfreenet tak zprofanovany,ze slouzi jen k planym diskusim a urazkam?Zdravi Strike.
Ja jsem se jen ptal, co ma lokalni poskytpovani internetu spolecne s CZFree? Mozna existuje nejake forum pro zacinajici ISP, ale rozhodne ne na CZFree.Net.
Tys to svoje planovane komercni AP ani nedal do node monitoru tak se nediv....vypadas, jako by stady pouze shanel zakazniky a ne zajem lidi k pripojeni do site czfree...
pokud muzes, odpovez prosim na nektere otazky co polozil Digletton
Gesendet: 16-2, 2:14
V každem pripade chci zkusit postavit malou vpnku.Pripadalo mi ucelne umistit tuto diskuzi sem,protoze jsem presvedcen ,ze CZfre je natolik zname,ze se ozve nekdo z okoli,ktery stejne jako ja zatim bohuzel vyuziva Eurotel,aby se mohl vubec dostat na Internet a precist si to.Zatim totiz je na strese asi pul metru snehu,takze antena na strechu prijde az po obleve.Pak budu resit ostatni technicke veci.Nerikam ,ze znam vsechno,ale mam se koho zeptat.Budu rad,kdyz nas spis podporite.Zdravi Strike.