Spoj jako takovy beha jen v AP-klient rezimu, WDS nebo bridge proste nerozchodim.
Dal: kdyz za tim spojem pinkam na 2 zarizeni, jde me bud jedno, nebo druhe. Presne v dobe pingu me vysadi to druhe....
Vse jsem zkontroloval, brany, nastaveni...nevite nekdo jak se toho zbavit respektive rozchodit to v jinem rezimu nez AP-KLient..
uz na hodne mistech jsem cetl ze je to stejne jako Ovislink 5000AP a ze do toho jde flashnout FW z toho ovise kerej tenhle problem nema, ALE nikde nikdo nenapsal ze to flshnul a ze to chodi bezproblemu :-) takze se me tu vali Airca8 a na disku FW z ovise a cekam az to nekdo odzkousi prvni :-)
Mam problem s AirCA8 . Mam 2 kusy - na jeden jsem nahodil firmware od ovislinku, bezi to v pohode a zatim to netuhne v rezimu client.
Ovsem na druhem kousku jsem menil parkrat firmware z clienta na ap a naopak a dostal jsem se do takove situace, ze mi uz fw nejde upgradovat - pri kliknuti na UPGRADE mi to napise STRANKU NELZE ZOBRAZIT ... nevite co s tim ? dik
Provozuje tady nekdo P2P spoj s AirCou jak AP a microtic CM9 jako klient? zajima me jaka bude propustnost ve smeru uploadu na aircu, tedy smer microtik -> AirCA, slysel jsem ze AirCA ma upload spatny, ale doufam ze ne v rezimu AP.