Ahoj lidi z Proseka,protoze je novy rok a na novy rok by se melo udelat nejake precevzeti,tak si vzpominam,jak jsme se s petrem Simandlem na nedavnem srazu CZF dohodli o propojeni CZNET/CZF PROSEK+KOZEL+PASSI,tak me napadlo,ze tento tyden bude cas na to,aby se toto propojeni konecne realizovalo,cimz by se mimo jine vyresila moznost ziskat internet od nasi firmy CZNET.Na bodu Luna-Prosek bude Wrap se vsesmerovou antenou na 5GHz,nebo smerove spoje na node jablonecka-passi(jipe)-kozel.U Kozla mam sveho Wrapa,ktereho dam pryc a do meho PC Routeru,ktery tam u Kozla mam se vlozi Atheros PCI karta.Na Jablonecke by take nemel byt problem,stejen jako u Jipeho,kde je snad vse ready.
Jeste musim vyresit omezovani rychlosti primo na Lune,resp.NAT-Masq....
Petře to že, to splitneš a neodpovíš a dáš odkazy kamsi v celku nic neřeší.
Vidím že, celou vec tedy budu muse řešit svým připojením. Co se týká poplatků za inet tak stránky jablonky jsou pro mne nedostupné ještě tak možná czf. takže pokud něco dlužím paradoxně nezjistím vzhledem k tomu že, se na stránky O.S. ani nedostanu.
jinak co mne docela mrzí že, lidi co vůbec nic pro O.S. neudělali platí zrovna stejně tak jako ti co lezli sklepama Jablonecké a tr¨ávili tam svůj volný čas žádné výhody jsem si od toho nesliboval ale, čekal jsem třeba úlevy z členských poplatků nebo Inetu. pokud vím každý kdo se účastní jakékoliv akce Z v czela nebo O.S. HMNet má určité zvýhodnění. Jinak jak vidím že, moje příspěvky řadíš mezi fud tak je mažu sám pokud te obtežují. Karel jo díky za splitnutí.
Cau, jak to vypada kolem Bilinsky? Z jedny strany mam naproti pres ulici panelak, na druhou stranu parcik a pak panelak ve Veltrusky. Videl bych i na Vysocanskou a myslim castecne Bohusovickou. Jen sem v nizsich patrech:-(