Optinet to vyzdvihl velmi presne jak jsem to myslel... Nezpochybnuji nici, urcite namahavou, praci. Jen se mi nelibi nektere postoje a nazory lidi, ale od toho jsme kazdy jedinecny, ne?
V czfree bych pripojene lidi nenazyval klienty, ale budiz. Navic jsem to nemyslel tak, ze PM nebo Geo nefunguje casto, ale tak, ze moji znami chteli INTERNET a to garantovany, nikoliv od nadsencu. Kdyz chce nekdo net tak ho pripojim k ISP, kdyz sit, data, lokalni sdileni, tak k czfree.
Jak se to tyka moderace? snad tak, ze nemam zajem nekoho schvalne moderovat atd...
Jinak pánům z Optinetu děkuji, ale konektivitu beru jinde - mam radeji nadnarodni isp, nez lokalni preprodavace(cim min meziclanku tim lepe). Taky jsem slysel ze mate problemy s qos od doby co jste u sloane(neberte osobne).
Moderatorstvi se nevzdam - uz jen proto, ze si dokazu predstavit jak by to tu vypadalo pod moci zaujate strany...
aktualni seznam je na hdd ktery byl ve stroji 10.132.1.1, ale momentalne jsem jeste nepresunul zalohu nedulezitych dat. pokusim se to pristi tyden obnovit... mapu cloudu nemame(nekdo prisliboval jeji zprovozneni, ale seslo z toho) - jednu mapu jsem provozoval ja s yankem, ale ta se podela nekam...
rozhodně, naleju to na web, poslu pak odkaz(jak jsem již zmínil).
vse zdokumentovane je, ale urcite neni v mych silach programovat mapu cloudu. schopnosti by byly, ale čas ee.
mapu jsem kdysi provozoval, ale ted to neni v mych silach. rad se postaram o aktualni data na node monitoru tady na czf. vse je o komunikaci, neni problem se na nicem domluvit.
Naposledy upravil douby 06.02.2006 v 20:07
06.02.2006 v 20:01
Hodza
06.02.2006 20:46
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
simandl)