Zdá se že, toto vlákno se bude hodit i k provozním oznamům. Takže sděluji že: na kyjích umřela linku styx<>kyje sítovka Intel :( a routr bohužel s výrobky 3COM nekomunikuje. Tedy routr jí najde ale, to je taky všechno pak se to celé začne hádat :( :(
Takže musím sehnat sítovou kartu intel bud novou v czechcomp nebo bazárek růžovka apod ihned jak tam bude link zprovozníme zdravím Karel
PS pokud by nekdo potkal 1 port Intel za rozumnou cenu zdůraznuji rozumnou cenu a samozřejmě funkční rád ji přijmu za svou dík
Sítovka Intel sehnana dnes v ruzovce posledni 2 ks za á 100,- Kč otázka je ještě jestli jsou funkční záruka je 24 hodin Takže zítra je tam dám a uvidíme. Jinak konfit a kontrolovat na dálku bude asi Gookin jelikož Raptik je o tomto weekendu off. Také bude probíhat doúdržba sítě provoz bych pro žižkov<>Kyje<>HMNet viděl na Sobotu smer na Wicha asi neděle i když bych to rád dodělal do Sobotní noci a v Neděli jel za mladou. Jo Danny pozdravuj Singu a že, se ptám za kolik by mne její otec opravil tu UPSku že díky Karel
PS 2raptik mám zažádáno o menší provozní úvěr počítám s kompletní obnovou takže by tam byla ta intelí deska co jsem o ní mluvil k.
Tak link zase bezi... ale stale pretrval tento problem >>
od nas ze site (tu co ma pod sebou OS HMNet) si nepingnem skoro do zadne site v czf, a kdyz uz, tak jedine kdyz nas predtim nekdo od tantut propingne
ovsem ostatni site a druha cas patere ktera vede od kyji jsou bezproblemu...