psanda
Member zastupce cloudu 10.64
User is Mapper |
Linux vs. Windows, Lama vs. Poweruser |
Příspěvek č. 257 |
A jsi zase u jádra věci je to taková divná věc :
nedávno jsem se setkal s názorem člověka který je zapojen, a cítí se být aktivním členem naší komunitní sitě Neranet, avšak umí spíše natáhnout UTP, než spustil ping na svém Windows kompu. a ještě hrát hry a tak...
Mimo jiné mu strašně vadilo že mu nikdo neopravý jeho porouchaný router Linux a on co by člen sítě se prohlašoval za "nežádoucího" že neumí s Linuxem a po nějakém pivu u kterého jsme seděli vykřikoval dejte si nálepky všude kdo neumíte s Linuxem nechodte mezi nás a vytahoval starou dobrou hádku o Linuxu a Windows
Podle mě je to všechno jen o tom, chci přijmout něco, nějaký, směr nebo systém, chci se toho zučastnit a neumim tak se naučím ,....
Nebo nechci, je to pro mne nepřijatelné, nikdo mě nenutí, mužu zustat, nikdo mě neomezuje, ale musím počítat s tím že chdyž to neumím musím počkat až bude mít kamarád čas ....
A v tom je ta otvřenost ne v tom že budeš každého přesvedčovat jestli je něco, třeba ten Linux lepší nebo Czfree než něco jiné...
Ne je to podle mě o tom chceš něco přijmout, nebo nechceš .
Podle mne neuzavírat se, nezalezat pod zem, ale naopak nenechat se natlačit kam nechci.
Máš možnost volby a to je svoboda !!!