Jak už většina zainteresovaných ví, AP Slíma bylo zrušeno, resp. přestěhováno z důvodu odstěhování se majitele.
V tuto chvíli jede v "nouzovém" režimu.
Pokud se chce v budoucnu někdo připojit na AP, jež bude umístěno u mě, není nic jednoduššího, než se přihlásit a domluvit se. Bude se muset vybrat rozumná částka, aby se postavil kvalitní link, který udrží více jak dva připojené.
Kurna sopa chlapy? ja vam stojim privo v ceste! Ze bych teda zacal delat na te wifi a pripojil se k CZfree? Hmm. ale ted koukam, ze z vokna Koisatko neni videt Nejake stromy za polem a buk pred polem. Ze by mozna strecha?
No nic. Mejte se vsici a CZfree zdar.
Cus dik za reakci. Brizu jsem asi zahlidl je ale primo za tim bukem. Borovici jsem nevidel. Je fakt, ze koukam z okna a to je asi tak 3m nad tim polem. Nasi strechu asi vidite, presto se zeptam, nebylo by foto od te vasi anteny? DOst by me to zajimalo.
DIky.
Upresnim jeste, ze inet mam, takze motivaci wifiny zatim tak velkou nebudu mit (predpokladam ikdyz net me stoji dost draho), ale zajimalo by me to zda by to wifi slo zridit.DIKY
JOHNNYS
Ahoj
Potreboval bych poradit s pripojenim do CZFree.net. A to konkretne co bych k tomu potreboval za HW kdyz jsem od AP asi 650m vzdalenej. Pruhled cistej (mozna nejakej ten listecek na strome). V antenach se nevyznam (prestoze jsem cetl o tom faq ale ty decibely mi furt nejsou jasny) takze hlavne u tech by se ta rada hodila. Jako konecny wifi zpracovavaci hw bych videl na nejaky to apcko co dokaze bezet i v rezimu klient. Z toho by trcely tri ethernetove kabely k mym PC. Jsem ze SLIVENCE a vidim na AP NORICK.
Dik za jakykoli odkaz na studijni material o antenach pro blbce nebo jakoukoli jinou pomoc.
Jo a jeste jak je to s inetem napriklad iandromeda.cz Mate nejakou zkusenost? platba zrizeni atd.. DIK
JohnnyS
Chtěl sem se zeptat jak to vypadá se současným stavem naší Slivenecký CZFree sítě? Jih Slivence je plně pokryt dvěma AP ale sever je nějak mimo. Malou obsluhu tu zajiš?uje Hroh ale jelikož je v dolíku tak na něj zbytek severu nevidí což je škoda. Určitě by se tu našli lidi kteří by se rádi připojili do CZFree.. Proto se ptám jak to vypadá u nás jestli už tu nejni někdo kdo se chystá na budování AP.. Čistě jen ze zájmu..