critter
Nic mne nenapada...
Team Member: MOD |
neni to jen o tom jestli neco umis nebo zvladnes.... rozhodne se mi vyplati instalovat ten czfdebian na jakejkoli router se stovkovejma sitema a/nebo zcomama, protoze se mi s tim routerem proste vic nechce srat
samozrejme ze bych si moh instalovat svuj system a dokompilovat si tam vsechny picovinky, madwifi, hostap, atd. zvladne to kazda lama ktera si je schopna precist kratky readme a umi aspon trochu pracovat se shellem... ale proc bych to delal kdyz na wrapy muzu soupnout klfree debian a na routery s 2.4kama czf? Dalsi vec je ze bych to pak musel zmensovat aby se mi to veslo ne flashku, atd... router se systemem na disku (a jeste dokonce treba s rw systemovym filesystemem) mi navic pride trochu jako prasarna, sere se to vic..
resetator, flashka a czf/klf debian se snmp pro diagnostiku je nejlepsi reseni ;-)
na siti je vzdycky moznost lip zuzitkovat svou praci nez k bastleni nakyho systemu kterej se stejne bude nakej cas srat nez bude OK, kdyz mas moznost pouzit hafec opensource uz nekde otestovanejch a vcelku spolehlivejch systemu delanejch primo na flesky.
Naposledy upravil critter 01.03.2006 v 23:43
|