U me vsechno visi na antene. Ale behem tohohle tydne by mohla byt a nekdy v nejblzsi dobe by mela jit na strechu (mraz nemraz). Do te doby nemuzu rict nic presnejsiho.
Tak se nam to tady rozjizdi...
Pravda mrzne neni dobra doba- klouze to.
Lazna Antenu tam hazu taky tenhle tejden. Takze by jsme mohli zkusit
spojeni!! Jestli vse pojede podle planu tak by jsmese treba v Patek mohli stretnout.
nechci se opakovat, ale jak to vypada s budovanim.¨?
Lazna- uz jsi se nejak pripichnul na K2, nebo jsou problemy??
Ja mam antenu na strese, a neco chytam czfree.zatim ne.
Ted o vanocihc se snad najde vic casu.
Psal jsi tomu clovekovi z netelu? Ted se mi nejak neozval.
Dimenzuji tu antenu neb se projevilo ze chce opravdu upravit.
cau
U.
-ps: Samozrejemeze kdo projevi zajem bude pripojen , kdyz to pojede. Zatim se ale zda ze vichni predvanocne nestihaj.
Zdravim vsechny.
Chtel bych se taky pripojit. Bydlim Na Veseli 44, ze strechy pekny vyhled od Motokovu pres veznici az po Jezerku.
Jsem zacatecnik, takze bych uvital nejake rady co, kde a jak. Diky.
Cau
Tak, konecne jsem to nahodil na strechu a propojil. Takze, jsem on-line! Zatim (tedy ted 24.12. 01:09 rano) mi monitor od karty naskenuje asi deset APcek, ale u zadnyho neni ESSID czfre, nebo neco podobnyho. Budu ted jednat s nejakejma providerama, jestli jsou ty IDcka jejich a pak dam vedet. Okamzite, jak dostanu pripojeni, zacinam pracovat na vysilacim bodu pro VAS! Uz aby skocily ty zkurveny vanoce, nikdo nebere telefony a fsichni slavej :-(
sehnal jsem vybavičku od kamoše z Brna a odedneška mám i anténu na střeše. Skenuju asi deset APček, ale všechno poměrně daleko. Jak to vypadá s nějakým APčkem v okolí? Měl bych zájem o připojení.
My tu jedem zatim na toneho z Vrsovic, seidl.tone.cz/czfree
Je to ale taky docela daleko. Jinak pracuje se tu na APcku u Lazny
Jde o to kolik se nas sejde. Muzem dat nejakej sraz tady lokalne a domluvit se a tak. Dost lidi se tvarilo ze jo a ted dela mrtvy brouky. No ale kazdopadne prima, scannuj.
CAu
U.
našel jsem nabídku na připojení k inetu 64kb/s garantovaných od spol Mecom. Maj mýt anténu na družstevním ochozu na tom paneláku co je sámoška. Vysílaj směrem do Vršovic a druhá anténa je otočená směrem na Družstevní ochoz. Zatím jsem jí nenascenoval, ale možná, že my ve výhledu vadí něčí střecha. Máte někdo jejich signál?
No tam na to se musim podivat,
Je to primo na proti mne?? - vzduchem 50metru
Kde jsi sebral ten presnej popis na strankach nic nemaj...
Teda chtej 800,- kc za neomezenej a furu omezeni, nerozbocovat
neposkytovat... atd.
Nevim proverim si to.
U.
Tak nevim proseknuju to tady a uvidim, Podle mapy maj sidlo firmy
vlastne dole v Michli. A posilaj asi signal smerem na Druzstevni ochoz - tz. panelaky na konci druzstevniho ochozu. A ja jsem tady na zacatku u parku Jezerka naproti Sdruzeni. No uvidime.
U.
a? se snažim jak se snažim, pořád nemám žádný ucházející spojení. V jakym stavu je AP Lazna, je to ode mne asi 50m ve stejnym bloku domů. Čím bych mohl přispět k úspěšému sprovoznění?