no naplavovat si perfektni sit ktera se pres pocernice pripoji do cz free je sice super, ale dokad nabudou pripojeny pocernice tak je to na hovno. a bohuzel to zatim na hovno je protoze ten nod co ma primou viditelnost na cernak a funkcni nod popelka na to SERE.
ALE NADEJE UMIRA POSLEDNI
S tim bude mozna problem... Je vubec v Klanovicich nekdo schopnej dosahnout az na Ujezd??? Ten les hodne stini a pochybuju ze ma nekdo tak vysokej barak aby pres ne videl. Jestli jo, tak se ozvete.
Dalsi reseni je se dostat na telecomem nepouzivanou telekomunikacni vez u telefonni ustredny. Hodit tam AP a byli bychom vysmaty, ale ..... Asi s nima nemate kontakty co??? ;o))))
Capy
hele rad bych se taky pripojil, ale nejak se v tom vsem moc neviznam, takze jestli je nekdo v me blizkosti a chtel by se spojit nebo ja bych se mohl pripojit k nemu, tak se prosim ozvete
dik
Ahoj moje neteř bydlí v Otovické a má zájem se připojit také, bohužel je jí 14, taskže ti moc s připojováním nepomůže, máš ale zářez na jednoho spoluplatitele.
Je nam divny, ze tu nikdo nepise tak podstatnou informaci, ze planovani AP trva i pul roku a vic, viz. soucasny stav v Hornich Pocernicich. Mysleli jsme, ze tahle myslenka vybudovani metropolitni site se bude tykat i nas a ne nasich vnoucat. ;o) A to sme se tak tesili... Takze, soudruzi, tudy cesta nevede. Verni heslu co si neudelas nemas, stavime AP. ;o)
tak to je OK ja jsem na severnim konci Sestajovic. Kdyby bylo potreba s necim pomoct tak reknete. Jsem schopnej asi sehnat nejaky zelezo a znam par dobrejch linuxaru.
jj... kazda ruka dobra , ale zatim zvladame - nejni problen spustit APcko, ale vybrat uz chodici na ktery dosahneme. Pocernice jsou v tomhle dost mrtvej bod, co uz bezi je vetsinou pod kopcem a tak se to bude muset hnat kapku dal pres dobry smerovky.