Kvůli stabilitě do 5460 flashuju fw v2 beta10, ale až teď jsem si všiml, že nejde rebootovat přes webové rozhraní. Dělá vám to taky? Je ještě jiná cesta jak ho s tímhle fw na dálku restartovat?
Reboot funguje bez problemu
Pokud jsi mel na stejne IP adrese 5460 se starsim fw a lezl jsi na ne z pocitace , zkus si vysypat cache prohlizece.
Delalo me to stejne u Site Surwey
Tak mě tento nový firmware zklamal, cca po týdnu mi začalo kolabovat spojení mezi ovisem a asusem wl-500gx. Rychlost spojení se u mne zpravidla pohybovala v rozmezí 24-36 Mbps (píšu o tom co uvádí ovis ve statusu, ne jaká je realita). V posledních dnech to začalo habrovat, rychlost padla až na 1 Mbps, na webové rozhraní se téměř nedalo dostat. Musel pomoci až restart (vypnutí ze zásuvky), pak jsem se na web ovise dostal, ale problém s pádem rychlosti jsem nevyřešil a? jsem měnil nastavení apod. Nezjistil jsem žádné okolní rušení, které by to mohlo způsobovat. Nakonec jsem se vrátil k předchozí verzi (bez těch vymožeností, které jsem stejně v mém případě nevyužil) a rychlost se po nahrátí staršího firmware opět vrátila na původních 36 Mbps.
Jen to tady uvádím pro informaci, s jakým problémem jsem se setkal.
Dal by se Ovis pouzit na p2p spoj na 4,5Km? Popr doporucite neco "jistejsiho"? :-) Treba COMPEX WPE54G 54? Nekdo mi rikal ze mel pri p2p problemy (nebo to bylo nastavenim) :-).
Potreboval bych vyresi takovouto situaci:
1 a 3 se nevidi, takze je nutno palit pres 2. Da se nejake zarizeni nastavit tak aby bylo p2p a zaroven to posilalo dal (aby na 2 bylo jenom jedno zarizeni).