Zdravim, chtel bych se pripojit, zatim nemam zadny vybaveni ani tuchu, zda budu mit na nekoho viditelnost, ale doufam v Simandlovo ap u Delvity. V mape jsem jako Jaffal
Tak pokud jsi v Lovosické a bydlíš v horních patrech teda pokud vidíš střechu - strojovny výtahu u nás v Jablonecké tak Ap Yenik nebo pokud nevidíš na Jabloneckou tak AP R-Man.
Pokud AP Petra směrem k Delvitě funguje tak je nízko a stoprocentně na přímo na tebe nedosvítí jedině odrazem nebo přes panelák v Mimoňský. Zdravím Karel
09.03.2006 v 12:17
kabelnet
14.03.2006 23:13
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
_the_wolf_)
Příležitost jakým způsobem. Klienti? Počkám si. Jinak mám nyní dost starostí jinde s sítěma a jejich rozšiřováním.
Prosek také přijde na řadu. Měl být ale, prostě se v to období nedostávali na tu akci další peníze. Bude i protože jsem si nechal dokopat k Proseku optiku ale, je tam problém s vlastníkem objektu takže se něco řeší soudně něco osobně každopádně tu je verze kdy jednám se sousedníma vlastníkama objektů. A popravdě vadí mne to že, mám nataženej kabel kterej nemůžu používat. Ale to jiná věc a po jednání na sousedních objektech který se rýsují celkem dobře to snad už bude
ahoj, protoze na nabidku CZNET ohledne propojeni (umisteni noveho 5GHz zarizeni dodaneho fy.CZNET za stavajici zarizeni CZFree+propojeni CZNET<>CZFree) na bodu Cerneho nikdo krome Asistenta nereflektoval,tak nemohu slibit,ze o dalsi spolupraci-propojeni budu mit v budoucnu zajem.Nase pusobnost na bode Cerneho byla na tve (simi) doporuceni a myslel jsem,ze k propojeni a vymene stareho "zeleza" za 5 gigo do vsech stavajicich smeru CZFree dojde.