Tak před chvíli byl u mě kluk s notebookem a mrkněte co naměřil. Na té síti co jsem měl doteďka je signál sice silný signál kolem -20dBm, ale jak vidíte šíleně to vypadávalo. Druhá sí? měla signál -50 až -60dBm ale zase mnohem stabilnější. Přešel jsem na ni a už to jede jako blesk. Ty signály budou ve skutečnosti asi ještě lepší, protože na tom notebooku byly o 3 konektory víc než používám já.
Nevíte jak bych mohl z toho mojeho signálu vychytat ty malé výpadky? Kupovat parabolu se mi nechce, protože do toho nechci vrážet další kačky. Kdyby jste někdo měl nějaký návod na výrobu nějaké vhodnější antény, ne YAGI tak bych vám byl vděčný. Ale pokud možno napsaný stylem pro blbečky, protože se terminologii a problematice nevyznám. Jinak se zručností jsem na tom dobře takže jenom kdyby to bylo solidně popsané.
Ty antény na tom baráku vedle jsou prý jenom pro telefony takže odtamtud rušení není a od jinud by rušení taky nemělo být. Za anténou je podstivá zeď. Z leva je barák (co žádnou anténu nemá) a vysoké duby. Z prava to taky vypadá v pohodě.
Poučení pro ostatní co mají AP Linksys WET54G v.2. Signál ukazuje úplně šíleně špatně. Tu stabilnější sí? sice našel ale se šíleně špatným signálem a přitom je super.