Ten zlutej nevidim, protoze ho mam zakrytej ve vyhledu, jinak ostatni stejne vysoke vidim tak dve az tri patra, ty vedle co maji cervene fasady na balkonech a bilo sedive vidim, to jsou ty dalsi blis ke me. Pak tam mam jen tri strechy od vytahu. jestli je nejaka od milana nevim, koukam na foto jeni c.26 a i to co napsal mila. podle me to neni ten co mila redigoval, musi byt nekde dal od nej. musime to nafotit od milana, budu mu dnes volat.
uzijte si cool vanoce, hlavne nesetrete na ukor vanoc kvuly HW ).
Pokud bude time, tak udelam nejake dokumentace, vylepsim : predelam web aby byl trosku prehlednejsi.
Silvestr je pryc, tak bych se rad zeptal, jak postupujete, lidi? Hlavne bych se rad zeptal MilanaK, jak je na tom s antenou. Bude nejaka ta akce se zjistovanim viditelnosti strech? (typ cerveny hadr na stozar co kyvajici baterka za vecernich hodin)
JJJJ, já čekám na počasí. Příští týden by snad mělo být v úterý slušně, tak se pokusím něco ze střechy natočit a všechno si upřesnit, protože se mě to nezdá, že MilanaK nevidím. Pořád čučím do mapy a do fotok kluků ze střechy na milana.
Jinak budovaní nodu Jeník-Beny-Pavlii zatím spí. Nejsou finance. Pokouším se ukecat prodejce aspoň na půjčení, ale asi to moc nepůjde. Jakmile se něco v naší oblasti rozjede, tak dáme vědět.
A co Milánek, jak je na tom? Už máš Net?
omlouvam se, ze jsem se dlouho neukazal, ale byl jsem mimo Kladno i net...
Pred mym odjezdem jsem po mrx posilal technologii na AP s breezenetem, myslim, ze to bylo Milanovi? Nejak mam zmatek.
Ale domlouvali jsme se na srazu ve Spirale.
Cili jak to vypada? Uz to jede? Koukal jsem, ze nejak pribylo naten v oblasti konecne bus. 1... :-)
Myslim, ze je i docela vhodne pocasi na montaze anten...
Jo jeste k routru avaya, ktery jsem poslal, byla tam jedna sitovka orinoco a druha jina, pokud nastal problem pri konfigu, tak tu druhou sitovku orinoco uz mam take doma.
cook, 608963504, 312687182
Tak jsem se konečně dočkal úplné nabídky firmy Inway, přes kterou to vypadalo slibně na připojení ode mne pomocí Breezenetu 3,5 GHz, snad funkční zařízení mám zapůjčené od Cooka, jen anténa a konketory schází, trochu problém pro 3,5 GHz. Přes svátky se nic nedělo, až včera odpoledne.
V tom, co Inway nabízí, je skutečně stejná nebo levnější než Contactel a Mopos. Plnohodnotná 64 je u Inway a Contactelu za stejnou cenu. Plnohodnotná 128 je levnější, než od Contactelu, ale Contactel nabízí asymetrickou 256/64 za cenu té Inway 128, což je podle mne pro naše potřeby lepší...
Ještě se zeptám Benyho, jaké má zkušenosti s Moposem. Ceny má o dost vyšší, ale možná nabízí víc, než uvádí. Mopos by šel zbudovat rychle, provozují to na 802.11b a "jejich panelák" vidím velmi dobře, tak jen jestli vyzařují mým směrem...
Milane já mám ve smlouvě 128 kbps/32, ale jede to na těch 750 přes noc a ve dne 300-450 a to za 3000,- Kč, takže proč lézt jinam. Znám se dobře s jejich zástupcem, vše bych mohl zařídit.
Jestli máš zařízení na Wifi, tak oni Ti pošlou jen tvojí IP adresu a ty si všechno uděláš sám. Ta lajna je sdílná, ale jsou na tom jen firmy ve starý Poldovce, a pak ještě pár firem směr Peroutka. Jen je problém s tím, že přesně dodržují vyzařování, takže potřebuješ 24 dB anténu. To aby tě nedali do 128 sektoru by šlo taky zařídit, jen nesmíš tahat velké objemy dat. To jen večer a soboty neděle.
Takže s chutí do Moposu, jen jsem si říkal, ža by bylo dobré mít u vás nahoře jiného poskytovatele, protože jakmile se na Mopos napojíte i vy, tak se o tu rychlost asi podělíme všichni. No to by se vidělo, jak by to vypadalo.
Jestli jěště něco máš, tak zavolej na mob. 777/636569. Zatím čus Beny.