objednal jsem si službu ADSL 2048 u GTS... proběhly nějaké šetření, smlouva a včera mi přišla gratulace, že služba je zavedena a funkční (objednal jsem si to zcela bez instalace a modemu, to udělám sám)
no a teď nevím, jak to je, protože jsme celou dobu měli doma tarif Telefon MINI (s tím nejde jít k ADSL) a teď jsem udělal změnu na Telefon START, ta se ale projeví až v novém zúčtovacím období - 10. května... teď ale nevím, jak to teda je, to vypadá, že už teď bych se mohl připoji k tomu ADSL od GTS, i když mám ještě pořád aktivní tarif MINI?
no jo na to jsem se tady nějak moc neptal :( a s těma sousedama to není nakonec nějak jisté, zřejmě bude jeden a s jedním bych chtěl mít jen sí?, ale nějak udělat to, aby ode mě neměl přes wifi přístup k netu
Precti si clanek na Lupa.cz, psali tam o tom ze i k tomuhle tarifu Mini si podle novych podminek Telecomu muzes objednat ADSL. Ovsem je tam jeden figl - tarif Mini s ADSL potom zdrazuje, nebo jak to je ... nastuduj ..... uvidis. Je to tak tyden co tam, ten clanek byl.
jojo o tom vím a taky bych do toho ale nešel ono je to o trošku dražší než byl do teď (a je) tarif Telefon Expres.
Každopádně jsem se ptal na Telecomu přes net a odpověděli lépe než přes infolinku - že mám změněný tarif kvůli tomu adsl na telefon expres (což asi zařídili od GTS)... no a v květnu se mi to změní na ten Telefon Start.
Je zvláštní, že ta změna z mini na expres šla tak hladce a rychle.