Pro upřesnění - samotná anténa je 5dbi pendrek "Ovislink" a pod. Když k tomu verzmu ztrátu na 2 RSMA a tak 1m kabelu (kterej nebude nic moc vzhledem k obrázku) tak se dostaneš někam k 2 - 3 dbi a je to to samý jako když se na AP našroubuje ta anténka co k ní dodávají..... taky jsem kupoval jednu anténu přes aukro a popis neseděl.... na fotce (nepříliš kvalitní) vypadala jako 14 dbi sektor od J&J ale když mi přišla tak jsem zjistil že je to samodoma výrobek.... vevnitř byl jen nepěkně ubastlanej biquad.... no prostě 500 kč jsem vyhodil a nic z toho....
ahoj, být tebou bych tu anténu vrátil. Pokud ti někdo něco prodá a místo správného zboží dodá něco jiného, měl by ti tu věc snad vyměnit..otázkou je zda to udělá..ale pokud mu dokážeš, že ti poslal zmetek např. fotem a popisem z obchodu..
..nebo uděl negativní hodnocení na aukci či se snaž domluvit po mailu...já na aukru koupil taky pár zmetků a už si dávám jo pozor..pokud tam není fotka a rozumný popis neberu...ještě minulý týden tam ženská vydávala Pan 10 za anténu se ziskem 14dB a že je dobrá zvláš? na dlouhé spoje..
..když jsem ji upozornil a? si popis opraví, odepsala, že ona jako "slabá a hloupá žena" nic řešit nebude
Souhlas s Vydratem, zastavam stejny nazor. S lumpama to chce zatocit...
To Dvorma: I kdyz za ty 2-3 stovky to opravdu nestoji za to... zere to dost casu :-(