Prosím, nevíte někdo, jaký je v APPro význam položek "Busy channel sensing" a "Carrier sense threshold" ?? Nějak jsem nebyl schopen najít na webu popis nastavení těchto featur. Při praktických pokusech se změna nějak moc neprojevuje - pravda, pokud u Carrier sense threshold nastavim 1 tak je poněkud vyšší prostupnost, pokud natavím víc ( lze až do 255) tak prostupnost padá....)
Dík za jakékoliv rady...
Předem se omlouvám všem zkušeným za tuto pro ně jednoduchou otázku....
Kde se dá sehnat program pro ovládání sériové konzole ??? Když to napíšu do google tak mě vyběhne spousta nesmyslů...
Někde v tomhle threadu někdo psal ( myslim cipisek odpovidal - už to nemůžu nějak najít) o problemu 11/13 kanálu po nějakém flashovani. Zajímá mě jiná věc. Potřeboval bych ovise využít v AMA pásmu s podstatně větším ERP. Nechci ale smažit ve WIFI pasmu / i když to koncese umožňuje až do 10 kanálu/ ale třeba někde níž než 1 kanál. Dejme tomu 2350-2390MHz. Lze nějakým způsobem donutit ovise vysílat níže?? Myslim ( a vyzkouším) ze by to mělo jit vyměnou krystalu v synteze /44MHz/ za nějaký s nepatrně nižším kmitočtem. Ale zajímá mě čistě SW řešení - úprava finmware, příkaz z konzoly atd... Dík za nějaké nápady. Honza 1MHK