Ahoj, vzhledem k neaktualizovanosti AP, bych prosil, aby sem někdo napsal všechny !Aktivní! AP v Michli a aby se zapsal i do monitoru, aby lidé mohli vědět ke komu se mohou připojit. Zn. A? to netrvá věčnost!
Díky za rychlou odpověd, čeká na ni hodně lidí z Michle!!!
Tak jsem zkoušel signál na toto AP, které mám na dohled, ale dopadlo to mizerně - AP se nedetekovalo. Zkoušel jsem na PCMCIA wi-fi kartu na Win98. Karta blikala, ale jinak signál nic. A Netstumbler ji nenašel. Tak nevím...
Tak lidi, zprovozneni AP Lounstar se blizi k uspesnemu zakonceni. Jiz se mi instaluje druhy PC, protoze na tom prvnim to nevyslo-byly s nim nejake problemy. Ted uz to vypada dobre a vse speje k uspesnemu zakonceni a zprovozneni AP. Antenu uz mam take skoro pripravenou. Pripojil jsem se do cloudu HELL, abych nebyl sam jak kul v plote :-))))) Nevim jak to vypada s Leosem, ale snad take psal, ze to rozhybe. U nas v okoli uz zacina byt na kanalech dost tesno, tak kdo chce do toho jit, tak ma dobry cas, za nejakou dobu uz by nemusel najit volny kanal.
Nazdarek, chtel bych se zeptat kdo by mi mohl poskytnout pripojeni v michli, apckem jsem tu nameril signal AnetaCZpraha a shnet.diky za info jestli nekdo neco vite....:-))moje icq je 64690043
zdarek!
tak to je parada, ja schanim pripojeni pro kamarada kterej bydli Na krivine a vidi na skoro celou ohradni...tak mi dej vedet az budes neco rozjizdet,prosim, ma o to zajem...moje icq:64690043
maj sa
Ahoj,
jak jsem avizoval, navrhuji se sejit, poznat se a prodebatit moznost pripojeni v Ohradni a okoli.
Co treba pristi stredu 16.6. od 20h v restauraci V Arielu (roh Michelské a Nuselské). Pokud by jste mel nekdo vyhrady, muzeme se alternativne sejit v Balabusce.
Dejte vedet, kdo prijdete, abych mohl rezervovat mista.
Pridavam strucny popis cesty.
Je to dolni konec ulice Michelska (jezdi tam od Metra bus napr. 124, zastavka Michelska. Na jednom rohu jsou policajti. Pokud pojedes z centra, je lepsi si sednout na 11. Zastavka Michelska. Vystoupis (z autobusu plati stejny popis) a pujdes na prechod. Primo proti tobe na rohu je restaurace Rohac.
Tam je sraz. Puvodni nazev jiz neplati.
V.
Zdravim,
koncem mesice se budu stehovat do Michle. Konkretne Mezipoli 1234/2.
Koukal jsem na mapu a ve stejnem dome uz je klient MNedved.
Ze strechy by bylo nejspis videt na HELL-Zahony, p12.Cowee, p12.Rik nebo na druhou stranu na p12.Lsd.
Chci se zeptat, jake jsou moznosti a podminky pripojeni do site?