1.5.1 jsem nezkousel, ale vcera jsem tam nasmazil 1.5.3 a zatim neni problem. Od moji puvodni verze 1.4.2 se toho zmenilo celkem dost, ale jeste jsem to neprolezl. Namatkou jsem otestoval, ze byla opravena chyba s IP rozsahy ve smerovani portu.
Ahoj....
trochu jsem v tomto kousku hrabal. V režimu 3 potřebuji klasicky mít WAN na jednom portu (eth1) a LAN na wlan+eth0. Všechno mi chodí, ale přes wifi se nedostanu na WAN sí?. Přes eth0 z PC se dostanu na WAN, která je na rozsahu 10.93.41.0/25, ale z NB ne..... Obě PC by měla být za NATem na síti 192.168.1.0/24. Obě dostanou z DHCP této sítě IP adresu, ale jak jsem předeslal.. z NB přes wifi nevidím sí? 10.93.....
Tak zkušenosti zatím máme malé a dobré opravdu to funguje bez problémů jako AP i klient.Máme na něm trvale zatím 4 uživatele a šlape jak hodinky . Víc uživatelů na něm zatím nemáme . V režimu 3 mám stejny problem jako zde.. pastnu..
NETcvok Ahoj....
trochu jsem v tomto kousku hrabal. V režimu 3 potřebuji klasicky mít WAN na jednom portu (eth1) a LAN na wlan+eth0. Všechno mi chodí, ale přes wifi se nedostanu na WAN sí?. Přes eth0 z PC se dostanu na WAN, která je na rozsahu 10.93.41.0/25, ale z NB ne..... Obě PC by měla být za NATem na síti 192.168.1.0/24. Obě dostanou z DHCP této sítě IP adresu, ale jak jsem předeslal.. z NB přes wifi nevidím sí? 10.93.....
Neměl jsem tolik času zkusím to dnes znova .
Tak mohu zodpovedne prohlasit, ze ve verzi 1.5.3 je limitace rychlosti(zkousim download) porad stejne nefunkcni. Ze zacatku to chvili limituje (mam nastaven 1mbit tam i zpet), ale po par desitkach sekund to jede naplno :-(. Nechapu, ze tu limitaci pred releasem nevyzkouseji..
hj, please jde tohle zarizeni pouzit zaroven jako router a AP? myslim to tak, ze bych do toho pichl adsl modem prez RJ45 a ono by to wifinou a jeste jednou RJ45tkou routovalo net