Zdravim.
Nevite jestli jeste funguje Limet network?
Platil jsem si u nich pripojeni do internetu, pak tam byl problem s jednou platbou a od te doby se nemuzu dovolat ani domejlovat na nikoho kompetentniho, aby se to vyresilo. Zkousel jsem to i primo na froda, ale nereaguje.
No ja mel na platby trvaly prikaz a pak mi jednoho dne napsali, ze jsem na dalsi obdobi nezaplatil a sluzbu pozastavili. Platba ale odesla. Tak ze mi dluzi 499Kc a na moje stiznosti nikdo nereaguje :-(
Trvalak jsem po tom incidentu samozrejme hned zrusil. Platil jsem s mesicni frekvenci - po pricteni penez na jejich uctu se pripojeni prodlouzilo o 30dni. Driv jsem vyuzival sluzeb Connection, pak Limetu a musim rict, ze inet behal jak hodinky. Proto se tu taky ptam na zkusenosti ostatnich, protoze nechci verit, ze v tom nezapocitani platby byl zamer. Ale co me fakt stve je to, ze infolinku nikdo nebere a na kontaktni email nikdo neodpovida...
Ai takhle...ses prvni clovek, kterej mnel dobry zkusenosti co jsem cet/slysel/dozvedel se za celou dobu co deu&co existuje bez ohledu na to jak si rozvna rikaj
Tak jsem nejak doufal, ze se k tomu prostrednictvim fora vyjadri frodo (jakozto udajny jednatel Limetu a spravce prislusneho AP), kdyz na PMka ani mejly nereaguje... Nemate na nej nekdo telefon?
Poslední platbu jsem neuhradil, takže mi nedošlo k prodloužení. Není měsíc aby nestávkovalo technické vybavení. Běžně se nemůžu dostat na bránu, řeší to vždycky shark. Teď už ho to asi přestalo bavit, protože od posledního nahlášení poruchy se asi 14 dní nic neděje. Na horké lince je neustále obsazeno. (zkouším to autoopakovačem, jestli se to náhodou neuvolní)
Proto mi došla trpělivost a zavádím ADSL - i když ani to není bez problémů. Smíchovská ústředna má bohužel plno a se zaváděním nového uzlu nějak extra nespěchají...