Podle tohodle to vypadá že je (netuším proč) vypnutý autoburn - (normálně po přenesení FW se nový FW sám "flešne" a dojde k restartu Ovise). Ještě bych skusil to udělat znova - zapnout, podržet reset (status LED musí zhasnout) - aktivován loader mode. Pak to nahrát přes TFTP, počkat (klidně 5 minut......) pokud stále nic tak na min. 15. sec držet reset - nahraje se default conf, krabička je pak na IP 192.168.100.252...
Jo a bacha - funguje to jen s ETH portem co je u napájecího konektoru!
Dej vědět co a jak....
PS: pro kontrolu se podívej do ARP -A jestli je tam vidět ta krabička (IP 192.168.1.6)
Pokud to nepůjde tak napiš na ICQ 305581775 něco s tím provedem..
Pote co se me nedarilo s ovisem spojit pres tftp a nahrat tam firmware, jsem si stim uz dal nechtel hrat (zkouset se spojit pres seriovou linku), tak jsem ovise uspesne vyreklamoval.
Jo reklamace.... no dejmetomu taky řešení, jde o to že pokud se vše udělá dobře a stejně se tím zařízení umrtví.... (taky se mi to stalo). Ale vzhledem k tomu že reklamace je obvykle dlouhodobější věc (ne vždy a všude) tak bych to skusil opravit doma... Mě prošlo rukama už tolik krabiček (Ovisů, straight core, edimax, minitar a co já vím) a každá pokud měla OK loader a nebyla poškozená po HW stránce šla opravit!
Jo, jeste mam dojem ze PC ze ktereho se pousti tftp by melo mit adresu 192.168.1.5 kdyz se uploaduje v nouzovem rezimu na ovise s 192.168.1.6. Zapojit to do ETH1 a kabelem primo.
Pak pustit ping a jak najede tak pustit tftp.
Jinak seriova konzola je jistota, tam hned clovek vidi na cem je.
taxem zkousel tedy dat IP PC na 192.168.1.5 a take nic, tftp v cmd v xp sice napise *Přenos byl úspěšný: 1017874 bajtů za 1 sekund, 1017874 bajtů/s* po mem prikazu *tftp -i 192.168.1.6 put C:\linux.bin* ale pripada mi to nejaky rychly 1s ? a taky pak se porad nic nedeje sice dioda LAN1 na ovisu zamrka ale pak nic, zkousel sem drzer reset 13s a take nic a po power restartu zase hned sviti cervena dioda Status a linux nenabootuje .o(
Takze to vypadá že opravdu neproběhne update FW, jen přenos a pak už nic... vypadá to na sériovou konzoli...... bohužel.... jinak ta rychlost přenosu je OK, vždy? data jedou po 100MBIT ETH....
vydrat: protoze je v 5460 zaruce tak ho poslu na reklamaci, ale mam ted moznost vymenit 1120 za 5460, ale je nefunkcni po spatnem prefleshovani, nemohl bys ho pokusit pres seriak nafleshnout?
RYS je zase maximalista. Vetsinou staci seriovy kabel.
Kdyby nekdo potreboval tak umim prehrat Ovis1120, 5460 a WL1302 a bydlim kus od Jicina. V soucasne dobe se jeste ucim JTAG na linksyse WRT54xx.