Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
**svati na lavici obžalovaných - film**
28.08.2006 v 16:43
n.e.o.c.z
29.08.2006 19:12
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
danny)
Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
Tak jsem si počet... dobře, Deu a spol je někdy příliš rychlej. Před pár lety by většina řekla: "Zaplat pánbůh".
Snad jen tolik. Když jsem pod vlivem tohoto (tehdy mladého) fóra obcházel v naší vsi na okraji Prahy lidi a hledal zájem pro založení lokální sítě CzFree, řekli - chci internet, až to budeš mít, připojím se.
Financování tedy muselo být založené na internetu. Do stavby sítě jsem dal hodně přes sto tisíc a jen obtížně se to vracelo a vrací. Nakonec byla sí? začleněna do Pe3ny, protože jen tak se dala udržet odpovídající cena internetu i kvalita. Dnes je z této sítě dostupný levný, kvalitní a alternativní internet a také přístup do CzFree pro toho, kdo chce. /B CzFree tak využívá komerční sí? pro svou komunikaci. To jste tu nikdo nezmínil. /B
Jsou mi ukradené moralistické kecy některých. Až mi Limet bude dělat konkrétní problémy, budu je řešit. Zatím bych řekl, že koexistence komerčních malých sítí vzniklých na CzFree a CzFree je ku prospěchu obou. Jednou komerce využije CzFree, jindy zase naopak. Není co řešit.
Zdar