Ahoj lidi,
já to tu asi přes týden nečet (osobní problémy - předělávám koupelnu )
Jde tu o veliké nedorozumění. Prosím aby jste přestali usuzovat z toho co kde "prý" je a co se "zdá" a vycházeli z toho co se dohodlo osobně.
Je dohodnuto, že z node letopt bude link na kyje a to stále platí. Linky co jsou na tom node v mapě jsou jen v mapě a slouží jen a jen k plánování případných dalších alternativ.
Znovu opakuji je dohodnuto že tam bude link na kyje a tedy nehrozí že by se dělal link někam jinam (např bratrk nebo kobylisy).
Pokud to není jasné lze mi zavolat a já to zkusím vysvětlit. S Karlem jsem zběžně mluvil. S Gookinem jsem před měsícem osobně nasměroval a upravil (převrtali jsme úchyt) anténu a namířili jí na kyje.
Na routeru letopt 10.33.0.30 je připravený a nastavený slot eth1 pro spoj na kyje. Vše záleží na tom kdy se tam nainstalí ozařovač, kabel a hwAP pro ten spoj.
Já nevidím žádný problém a beru předchozí příspěvky jako nedorozumění. Pokud by se něco mělo v našich společně dohodnutých záměrech změnit opět to prosím uděláme na osobním jednání a ne tady ve fóru.
hezký den
P.S. Toto je diskusní fórum o kobylisích tak to prosím respektujte.
Ahoj lidi, tak dnes urcite prijdu.
Jirko, jak si na tom s JAVOU?
Nechtel by si udelat urcitou aplikaci do TETRA terminalu?
Vysvetlim az na srazu.
Martin