mno, vedle Tebe je Fit. ten je pripojenej na AP Venosek, ale Venosek neni stale v CR. Takze by bylo resenim hodit tam apecko. Mam HW, ale ne cely. PC dodam, jednu Wi-Fi kartu tez, ale chybi druha a anteny s konektorama. Kabely mam.
Otazkou je, kam vsude vidis. vidis na sidliste ve Vinori?
Obsluha rychlá, ceny příjemné, servis zajištěn
Zdravím Karel
Virniku přečetl jsis to po sobě??? Jestli obhajuješ tím co na začátku píšeš myšlenky a zásady CZFree tak je na konci naprosto popíráš. "komerce ti vadí" začátek ale, stavět bgp routr je "hovadina". jinak pokud vím tak stavet AP není o tom kde je co čí v cloudu ale, kdo koho může připojit. Všiml jsis že, by někdo z Jižáku dělal dusno jen protože se Petrik připojuje k nám do cloudu. Nikdy jsem nic nezaslechl. Přijde mne naprosto normální udělat nabídku na připojení jen co jsem se koukl na tu fotku a zjistil že, nebude jednoduchý rmc připojit. To co jsem zde napsal je normální nabídka člověku který si hledá připojení a může to být pro něj výhodnější z hlediska jednoduššího připojení, viditelnosti atd. Je celkem smutný že, ti nejde ani tak o rmceho ale, o "tvůj" cloud.
zdravím Karel
kdyz jsme u te kontroly a precteni si vlastnich prizpevku, zkus si obcas precist Ty ty svoje. Neda se to cist. carka jako interpunkcni znamenko ma pevne dana pravidla, kde muze a kde nemuze byt napsana, a Ty je pises uplne vsude. diky tomu dostavaji Tva slova nadech iracionality, az nesmyslu, protoze defakto si tim sam kurwis jejich vyznam.
to asi tak k vetne skladbe.
co se tyce connectu, tak je zvlastni, ze kdyz ma cisty vyhled na Radonice, tak ty jej hned tlacis do sveho cloudu. Videl bych to spis tak, ze se pichne na Radonice, a pak se nahodi BGP a udela se spoj na Tebe.
Navic by sis mel uvedomit, kde a v jakem threadu jsi. Toto je thread Vinor, ne Cerny Most ci kde mas vlastne spravu...
V tvém případě nešlo o pravopis ale, obsah informací.
Jsem v vlákně Vinoře a co jako? Přispívám tam kde mne něco zajímá nebo mám dojem že, to může být druhému k užitku tot vše.
Co se týká připojení tak mne fakt fascinuje jak si to tomu člověkovy nalajnoval. Spoj na Radonice a ev spoj ke mne. Neměl by si to rozhodnout spíš on než my dva hlavně já dal jen nabídku ne rozhodnutí to je vždy na tom člověku.
Tak jsme udelali UPDATE AP v Podskalí. Tedy teď by z toho mělo být docela sučné pokrytí zbytku Vinoře. Tedy asi od kostela až ke konci Vinoře, jak je odbočka na Přezletice a Jenštejn. Enjoy the signal and quality.....
Hele Ty UPDATE, vypadny z myho kanalu! Rusis AP Vinor!
kua fix! ty lidi se nikdy nepouci! zacina tu byt uz tak husto, ale mas porad kam uhnout. ve tvym smeru je volna minimalne sestka (+/- 1-2 kanaly stranou)