Zdravim. Mam jeden dotaz. Vcera jsem vecer proscanoval wifi site v ulici Premyslovska. Nasel jsem jednu verejnou s velmi dobrym signalem. Problem je ze nevim o jakou sit jde. Je mozne nejak ze zjistitelnych parametru sit nejak blize identifikovat? Jde mi o to jestli je to opravdu verejne pristupna sit nebo to ma nekdo svoji vlastni, soukromou, jen nezabezpecenou. Nerad bych se nekomu naboural do soukromi... Diky. Jarda
Aha. Tak to bude s nejvetsi pravdepodobnosti soukroma sit (a nezabezpecena z neznalosti, ci lenosti), protoze airlive bylo tusim defaultni nastaveni essid u starsich Apcek od Ovislinku.
Ahoj....
Chtel bych ze zeptat zda mam sanci na pripojeni k wifi czfreenet .. mam notebook s wifi a bydlim na zizkove v ulici Vlkova.... a jeste bych se chtel zeptat jake spolecnosti patri pripojeni: tanyny, dan , 8fe2ff.....
díky....
Zdravim vsechny,
kratce bydlim v Rehorove ul. a poterboval bych se do leta pripojit na net. Moc se v tom nevyznam a poterboval bych poradit, pomoc. Nasel jsem tu par signalu, ale az na jeden stoji to za prd.