mozno blba otaza ale ked tu masinu zapnem ako clienta tak mozem potom zmenit aj IP na WIFI alebo len na LAN a WAN ?
a este pri Wireless Basic Settings mam moznost
Enable Universal Repeater Mode (Acting as AP and client simultaneouly) ???? a ked to zapnem tak tam mam vyplnit SSID of Extended Interface: co je to universal repeater mode a co treba vyplnit do toho policka ???dakujem
a este by som sa chcel opytat ze ked sa chcem napojit na siet ktora je zapespecena WEP kodovanim tak musim najprv v security zadat wep key a az potom sa napojit nie ?a ak to tak je tak ako pouzijem universal repeater mod ?lebo ked v security zadam wep key pre napojenie do siete tak moju potom tiez by som potreboval zabezpecit ako to spravit ?
Zaplatil jsem si pripojeni do CZFree a zatim se mi nepodarilo pripojit. Mohl by mi prosim nekdo podrobne napsat, jak mam nakonfigurovat WA2204A TX v rezimu klient? Clovek co provozuje AP, kde jsem pripojen pry toto zarizeni nezna a na moji drobnost nema cas (i kdyz bych si nastaveni zaplatil). Jako loginy mam pridelenu pevnou IP, masku, branu a DNS, tot vse (klasika). K zarizeni se pripojuji notebookem. Nahral jsem si firmware 1.4.1.
Umi toto zarizeni prijaty signal z Wi-Fi routerovat na ty ctyri LAN porty? Tj. mohu se pripojit bez nastavovani cehokoli na sitove karte meho notebooku na libovolny LAN - nebo mohu pripojit dva pocitace? Budu vdecny za jakoukoli pomoc (uz to resim mesic). Honza
Moc děkuji za reakci, ale jestli čtu dobře, tak máte právě opačný názor, než je uveden v předchozím příspěvku. Co byste mi tedy doporučil za zařízení? Mám jediný požadavek, když přijdu domů, chci připojit notebook do sítě bez jakýchkoli nastavování čehokoli na notebooku.