hojko
Newbie
|
AirCA8-Pro - Vypadky pingu & upload |
Příspěvek č. 1 |
Zdravim,
mam nasledovny problem: Pripajam sa na providera cez AirCA8 Pro s 1.04e03. Problem je ten, ze ping je super, ale ma vypadky. Aby som to upresnil, tak ping na server, ci uz na nete alebo na lanke vyzeraju nasledovnym sposobom: 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, timeout, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, timeout, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, timeout, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, 8ms, timeout... Takto asi vyzera moj ping na nete (samozrejme, ze to obcas skoci na 9ms alebo 7ms, no priemerne je to 8ms). Ping na branu je do 2ms, rovnako vypadava kazdych x pingov spojenie - timeout. Stvu ma tie vypadky pingu, ze ide vsetko stabilne a zrazu timeout. Pri tahani to ani nevadi, ale najhorsie je to pri surfovani, pretoze kliknem na odkaz alebo co a nic sa nedeje. Musim preto pouzit refresh.
Dalsi problem s uploadom: Download ide ako ma, tj. plny kotol, avsak upload takmer vobec. Mam problem uploadnut script na ftp server, hoci ma ten script 10 alebo 20 KB, niekedy to nespravim ani na piaty krat a musim to opakovat, az kym to neprejde. Ked skusim download, tak nie je ziadny problem. Agregacia, shapping ani nic podobne viacmenej nie je.
Ako som pisal, ide o zariadenie AirCA8 s poslednym klientskym firmwarom, odtial ide asi 7m kabla k antene. Antena je parabilicka, neviem vsak presne aka, odhadom (podla velkosti) je to taka 24dBi. AckTimeOut (11a) mam nastavene na 55, pripajam sa na vzdialenost zhruba 2km, mam priamu viditelnost, Preamble & Slot Time je nastavene na short and long.
Vie niekto poradit, kde by mohol byt problem, co skusit spravit alebo vymenit? Vdaka za rady!
|