KOUPIL JSEM WRT311 a potřebuji se s ním připojit k dalšímu AP(belkin),které poskytuje internet a ten pomocí WRT rozhodit po lan na 2pc.Ale v modu stanice mám pořád "stav:prohledávání"ikdyž to AP v dostupných sítích vidím a po stisknutí "připojit"se všechno nastaví na stejný SSID i kanál.S wifi sítovkou nemám problém se připojit,ale wrt stále píše "prohledávání".Nevíte jak z toho ven?Děkuji za pomoc
Tak asi tu mam nejaky problem s WRT 311 a nevim co s tím. Stava se mi u více zařízeních stejneho typu WRT 311 a dokonce stejneho firmware odpojovani lan site. Proste na AP je WRT pripojen a z AP je viditelny jako klient bez problemu. Ale za natem se deji veci.
Skoro v pravidelnych intervalech se lan sit odpoji a po chvili zase pripoji . Stava se to treba po 30 min provozu nekdy vic nekdy min... Dal jsem firmw co jsem našel tedy 1,55 a zlepsilo se to nicméně se to stava i dal.
Psal jsem to na podporu emailem 2 x ale dosud ani odpoved proste nic.
Protoze jich mame tu v siti hodne potřeboval bych zda nekdo nevi nejake reseni.
Diky Jirka
Jaky je v dobe vypadku datovy provoz na ethernetu?Neni zadne tajemstvi, ze switch ve WRT-311 nema zrovna spickove parametry.
Mohu mit jeden dotaz?
Opravdu jde na vasi siti o masovy problem?
Mame na siti WRT-311 nekolik desitek a zadny podobny problem neregistrujeme.
Krome jineho na nepristupny eth a funkcni wlan jsme uspesne reklamovali nemalo Ovislinku 5430 - ty padali jako mouchy :(