Zdravím,
predvčerom som si kúpil Ovislink WL5460AP v domnienke že vyriešim svoje problémy so starým AP (Sparklan WX-1590) a odvtedy ho v režime klient neviem rozbeha?. Chcem ho používa? na pripojenie do internetu. V mode klient všetko nastavím len sa neviem pripoji? na AP poskytovateľa, respektíve by som sa aj pripojil len keby mi v SITE SURVEY nejakú sie? vôbec našiel !!! Viem že externá anténa a káble sú v poriadku, lebo ak pripojím staré AP tak nájde 3 vysielače so signalom 90-100 %!
Lenže toto AP- Ovislink nenájde žiadnu sie?. Robím niekde chybu, či toto AP je vadné? A mám ho ís? reklamova?? Stretol sa stým niekto? Nahral som najnovší firmware e8.
tak presne s timhle sem se tedka setkal na AP CCaC , tam kde mi HWAP v poradku naslo cca 20 siti tohle AP naslo sotva 3 a to este temer s nulovym signalem, zkousel si i preflashovat fw ale nic se nezmenilo, dal sem to na reklamaci, a zatm cekam na vysledek...jinak, co ti nejde nastavit na tom starym AP?
Na tom Sparklane sa dá nastavi? všetko len veľmi často padá. Skúšal som už všetky možné firmwary aj od D-linku ale nič nepomohlo. Problém je vtom že to musím resetnút často aj každých cca 30min, občas raz za deň atd A už ma to nebaví
Kdysi to tu uz myslim bylo a ja to tak aplikuji taky proste dotahni malym klicem konektor az zacne vrzat plast (bacha ale at ten konektor v ovisu neukroutis)
Popripade pokud se se nebojis kapicku (o cca 0,5 az 1 mm) zbrousi konektor na ovisu ale bacha medenej prach necim odsavej aby se ti nedostal dovnitr konktoru, po tyhle uprve to tam sedi jako pr... ne hrnec a nemusis resit dothovani klicem.
no ja spis zbrusoval protikus, tj. konektor na pigtailu, kdyz byl problem..prislo mi to ze konektor nedolehal a vetsinou to pomohlo..jsou ale kousky, ktery sou vadny hned po nakupu