Tiš?áková anténa je určitě dobrý nápad (i když to Jakub nerad slyší . To by ale chtělo buď sehnat nějaký mustr 1:1 nebo rozebrat něco jako ASU14 a obšlehnout.
Nejakej ten mustr by byl, ale nevim, jak moc je to qualitni. Je to v podstate oboustranej plosnak, z jedny strany (ne uplne uprostred) obdelnik a druha strana je negativ te prvni. Budu patrat dal a treba objevim neco revolucniho. :-)
Kdyztak bych pak ale musel sjet do Compa a koupit tam kuprex, mam ho tu dost malej kousek. Leptaci sracky mam dost, ale skoro bych uvazoval o fotoceste. Disponuju laserovkou, mozna i kusem folie a horsky slunko by trochu UV paprsku dalo. Na kolik prijde ta potazena deska? Mama by mi asi precijen neschvalila ten Jakubuv postup s vypalovanim laku v kuchynsky troube... :-)
PS: cos myslel tim 1Mbps? U Tebe bys z toho alespon ten 1 dostal? (keeeezzzzbbbyyy!) Ja myslim, ze by to AP nebrzdilo. Jednou jsem kecal s nekym pres ICQ, byla naka mlha a tak mu to slo jen na 1Mbps a nam s Wladowsem v pohode 11.
Ja bych zacal v rozmerech radove pikosrazu, maximalne milisrazu. Nejakej mega, ci dokonce terasraz je zbytecnej, stejne bychom se zase jenom vozrali a nic neprobrali. Ok, tak zitra vecer kde? U Karla?
Prave jsem se zaregistroval a zanesl bod do mapy. Rad bych se pripojil, ale co se anten tyce, je to pro me spanelska vesnice. Byl bych rad, kdyby se mi nekdo ozval a rekl mi jake mam nadeje se priojit z Peskovy ulice.
Diky
Sakra.. ani zadat to neumim