Ač se snažím sebevíc tak 8,10 a 13klíč prostě po cca týdnu-měsíci zmizí zahučí a už o něm víckrát neuslyším.
Zatím jsem to řešil koupením 3ks sad po 2kilech a co kdo dal,ale už jsem zase nadně.Jako nejrozumnější mi teď přijde volba levného dodavatele který mi dodá 10ks od každého tj. 8,10,13ky klíče.Sice si připadám/e jako blbec co to žere a pořád ztrácí,ale někdy je to i výhodnějšínežli lézt na okraj strmé střechy když ta mrcha klíč sjela do okapu .
Tedy otázka je jasná - kde levně sehnat nářadí?
Možná i nějaká ta středně výkonná vrtačka s příklepem Makita/Narex by se šikla.Máte někdo typ na nějaký inet obchod nebo kameňák v Brně s dobrými cenami?Mě...mě točí sada cca 8klíčů 200Kč a 10ka samostatně 50Kč.
Zdravim ja osobne jsem do stranovejch kicu navrtal 6 diru a propojil jsme to s naremkem ze suchyho zipu (skopcenej uzemnovaci naramek). Nejlip je to propojit plochou kanickou od brusli ktera se prisije prima na naramek, protahne se dirou na kilici a zasije se (nejlip je i spoj zalej nejkou pryskirici nebo smesi z tavny pistole, aby to dobre drzelo, klice se neztracej, a je to reseni za cca 30 kc na klic.. P.S. Klice jeste jdou, prdel je kdz ti do okapu spadne racna LUX ....