hmm, tak vidim se sem pise 80% ubozaku, kterych se tohle vubec netyka. Ja bydlim vzdusnou carou neco kolme 15-20km od toho, kde to muze bejt. Obcas je vojensky prostor otevreny pro verejnost, je tam krasna priroda... Tak potom se prome tenhle kus CR stane tabu jako za komacu. Nikdymi to nevadilo, ze mi v noci duněly okna cvicnyma srelbama a daly se prezit i ty rozbyte cesty od tanku, vymlaceny okna od ozralejch vojaku, ale tohle je uz fakt moc! Vidim ze sem nema cenu nic psat, nebot se mi zde zase jen Prazaci a pod. co to maji k radaru 100vky km, vysmejou.
Sem mel jit volit komouše a mohl jsem mit klidne spani.
Predem se omlouvam, ale prestal jsem to cist na 3 strance, zvrhlo se to tady na diskuzi podobnou idnesu s tim, ze vsichni jsou pro ostatni zoufalci. Nemyslim si, ze by tady nejaky zoufalec byl, jenom ma proste kazdy jine zazemi.
Me osobne vadi to, ze to narusi suverenitu a ze se tim prakticky vzdame casti uzemi a to, ze pripadne prohresky, zpusobene pripadnymi amiky nebudou podlehat ceske jurisdikci a pokud provedou nejakou pitomost , tak za to pujdou pred americky vojensky soud, nikoliv pred cesky.
Pokud si to tady chteji postavit, tak at kazdemu CZ obcanovi daji na oplatku americky pas, at se clovek muze zdekovat v pripade, ze by neco hrozilo...
Radary se nelikvidují jedernou střelou - to by bylo sakramentsky
drahé střelivo na likvidaci radarů :-)
Pokud bych já chystal jaderný útok, nejdříve bych zlikvidoval
systém včasné reakce (radary USA). Ale rozhodně bych na
likvidaci radaru v čechách nepoužil jaderné zbraně za miliony
dolarů. Na to stačí letadlo, nebo řízená střela.
.
Nechápu proč by na nás někdo střílel atomovku.
My jsme taková nátura, že se vzdáme každému, kdo na
nás udělá "bu bu bu". A za druhé, kdo by také usiloval o ČR.
Ropu nemáme, plyn nemáme, průmysl je na ústupu.
Jen tu a tam je k vidění na poli kupa hnoje.
.
Jen ať si to tady Amíci postaví, alespoň někdo o nás stojí.
Možná by bylo nejlepší, kdyby to tady Amíci zabrali celé.
... taková americká kolonie
Mohl by nekdo z diskutujicich zastavajici nazor proti nastinit, JAK by se nase republika mela branit pripadnemu raketovemu utoku z jihovychodniho smeru? Nechci slyset vety jako "tohle nam stejne nepomuze" nebo "amici nas stejne neochranej". O tom to neni. Chtel bych slyset JAK se budeme chranit proti nebezpeci ktere REALNE EXISTUJE. (To ze existuji rezimy, ktere maji rakety kratkeho/stredniho a vyvijeji dlouheho doletu a jimz se existence spolecnosti zapadniho typu vubec, ale vubec nelibi, snad uz dnes nikdo nepochybuje)