Proti otazce, kterou polozil lazna, a ktera znela, jak se budeme branit proti utoku z JV si lze polozit otazku: Jak pomuze obrane uzemi CR umisteni radaru nebo "antiraket" na nasem uzemi ? Pokud je pravdou, ze tento kousek techniky ma byt ku pomoci pouze protiraketovemu destniku rozprostrenemu nad USA...
Navic si dovoluji poznamenat, ze jakkoliv je diskutabilni uz samo umisteni a vyhody / nevyhody z toho plynouci, je uplne nepodstatne, jak je napsana strategie, nebot ono je to vzdycky nakonec jinak - viz v soucasnosti prohnani Afganci a prohnani Iracane...
Zkratka neverim, ze z umisteni jakekoliv soucasti jakehokoliv materialu na nasem uzemi pro CR kouka neco dobreho...
To je běsné, jak se tady vaří z vody (včetně mě - to že je otázka dřív, snad ještě neznamená, že je to správná otázka... na to jsem chtěl nějak upozornit, ale myslím, že se hodím offtopic
Sorry, tak offtopic se hodit nemuzu, udelejte to kdyztak nekdo za me...
2 lazna: Jo to je duvod o kterem jsem schopny uvazovat, jen jestli to s nami ti imperialiste mysli dobre...
No, to ze zrovna Skeptik tu bude s ostatnimi resit dojmologie typu "kdopak to s nami mysli ci nemysli dobre" bych necekal. Pojdme se vratit k faktum...