nekdo
Newbie
|
K tomu se již nedá mlčet. Založit svou hrdost na Američany na tom, že jsi se s mladými pseudointelektuály z USA poflakoval po barech a na tom, že jsi měl problémy za minulého režimu mi připadá absolutně směšné. Stejně jako názory na základnu a tzv. protiraketový systém, který vymysleli ti, kdož bojují minulé války a staví ti, kdo si chtějí nahrabat na úkor amerických a jiných daňových poplatníků. Ale k tématu.
1. systém nefunguje, velká část testů v reálu selhala, a to přesto, že byly použity klamné cíle rozměrově, teplotně i tvarově odlišné od "reálné rakety"
2. "reálná" raketa v sobě vždy jak při śpěšných tak při neśpěšných pokusech měla naváděcí radiomaják! Tak hodní nepřátelé předpokládám nebudou.
3. pokud někdo vypustí rakety, bude to, především kdyby šlo o Severní Koreu - nepravděpodobné - či Irán - směšné, viz. dále - vypustí je přesně opačným směrem, než kde bude ležet nádherná protiraketová základna v ČR či Polsku, a tedy by z hlediska USSmanů bylo výhodnější postavit další základnu na Guamu či v Kalifornii etc.
4. Rusové mají dostatek raket, aby prolomili jakoukoli byť i tu nejefektivnjší protiraketovou obranu. To si uvědomují i další potenciální soupeři USA ve velmocenských šachách, tedy Čína a Indie a konkrétně Čína se již jasně vyjádřila, že zmnohonásobí svůj jaderný arzenál, pokud se bude nesmyslný a nefunkční USSmanský tzv. protiraketový systém rozšiřovat
5. Co se týče "darebáckách" států , osy Zla a jiných nesmyslů, tak Severní Korea je na tom v současné době tak špatně, že podle mého názoru a podle názoru odborníků, kteří nepracují přímo pro Pentagon či jeho přisluhovače alias např. Armádu ČR, nebude schopna vyvinou interkontinentální balistickou raketu v historicky krátkém období, a i pokud ano, opět protiraketová základna v Evropě nedává smysl. Co se týče Iránu, neexistuje jediný relevantní důkaz či oprávněné podezření, že skutečně provádí vojensky zaměřený výzkum jaderných technologií a co se týče interkontinentálních střel, je sice mnohem blíže k cíli než Korea, nicméně také není hotová technologie na pořadu dne a kromě toho platí taktéž, že střílí se NA VÝCHOD
6. Co z výše uvedeného a dalších informací plyne? Jednoduše to, že jsme se skutečně stali tím, co si přál kdysi pan Žantovský a co si přeje Saša Vondra a jiní zaprodanci. Stali jsme se vlajkovou lodí USA v Evropě a v EU zvláště. Jsme v EU především ze dvou důvodů. Jedním je parazitování na evropských daňových poplatnících - strukturální fondy, fond solidarity a etc. etc. - při současném , a to i za socdem a ten trend se nyní vystupňuje, snižování přímých daní a provádění daňového a sociálního dumpingu. Druhým pak je rozbíjení jakýchkoli snah o jednotnou Evropu a to jak na poli politickém - pan lžiprofesor Klaus a jeho známé názory na Evropskou ústavu a vůbec na případnou federalizaci Evropy - tak na poli vojenském - bilaterální dohody s USA o nesmyslných základnách/radarech a jiných hrůzách.
Závěrem bych chtěl napsat, že být hrdý by měl být člověk především na sebe - pokud má proč - případně na svůj národ, být hrdý na občany země, která má na svědomí desítky válek a miliony mrtvých jen pro mrzký zisk hokynaříků je smutné. To jsi v posledních letech nečetl noviny ? Nezasmál ses jako já při blamáži s WMD v Iráku? Nezatrnulo ti při každé rozbombardované svatbě, při každé zprávě o dalších civilistech zavražděných během "protiteroristických" akcí? Při zprávách o únosech lidí z i z Evropy na tajné základny USA k mučení případně ke zmizení ? Nepřijde ti jako nebetyčná ostuda, že "největší demokracie světa, domov svobodných a země odvážných" provozuje základnu - gulag - alibisticky na Kubě a obchází tak vlastní , byť nedokonalé, zákony a pravidla? Je mi smutno když čtu takové příspěvky a nejsem hrdý na svůj národ, ale je mi stydno ... a to jsem si ještě pře chvílí přečetl článeček od Mgr. Radka Hulana na toto téma ... hrůza a děs, ODS vládne, je to vidět.
|