prestante uz resit vase pohledavky a pojdme k veci
Nejake nove nfo:
dnes jsem dostal odpoved od znameho z liberalniho institutu, ktery se sitovym odvetvim, verejnym podporam a regulacim uz nejaky cas venuje.
Zkusim shrnout vlastnimi slovy co jsem se zatim priucil, ale jeden krasnej citat z jeho mailu si neodpustim:
"Vim, ze Magistrat to podstatne upravil az do podoby, kdy je to uz totalni
ptakovina - ze to vlastne nebude umet skoro nic, jen se vyhodi penize."
Potvrdil mi fakt, ze obracet se na UOHS je sice mozne(kvuli ruseni a tim ohrozeni souteze a kvuli verejne podpore podnikani, coz urad muze resit predanim EK), ale ze je to prakticky ztrata casu..zadne pravoplatne rozhodnuti nelze ocekavat.
Tak nejak se mi potvrdilo ze kontaktovani EK primo je asi spravna cesta, poslal jsem tedy k posouzeni stavajici prvni verzi zneni stiznosti, je pomerne zaneprazdneny, ale snad si chvilku najde a nejak to okomentuje.
Zajimava je pak jeste myslenka zaloby CR pro znehodnoceni investic, k tomu je ale zapotrebi aby byla poskozena investice zahranicniho subjektu, tedy podnikajici FO s cizi statni prislusnosti ci PO se spolecnikem ci akcionarem s cizi statni prislusnosti. Napada me otazka jak je to s obcanskym sdruzenim, ktere ma cleny s cizi statni prislusnosti..tam je to asi na hranici jestli jde o zahranicni investici nebo ne
Kazdopadne stale cekam na zajemce o podpis stiznosti, at uz na mailu nebo na PM. Dale stale nemam zadne podklady z hlediska mereni siti v potencionalne postizene oblasti..bohuzel nemam cas ani energii podnikat vypravy za merenim po Praze, navic pro radu mistnich siti to neni, narozdil ode me, absolutne zadna casova zatez stisknout parkrat tlacitko Scan a ctrl-c + ctrl-v
O detailech moc toho nevím, dozvědel jsem se to od správce vodojemu, když jsem tam chtěl umístit svoji anténu, tak mi řekl, že už to místo má zamluvený jihomoravský kraj, a že mají ve smlouvě ošetřené, žádné jiné antény než jejich, taky sháním více info a nic.