Zdravim,
mam wl500g a na nem oleguv fw v1.9.2.7-7e.
Rad bych jej pouzil jako domaci AP, abych se pres nej mohl pripojovat notebokem na net.
wl500g je v rezimu AP a bere si adresu z dhcp(10.112.24.146). Adresa dchp serveru od isp je 10.112.24.1. Problem je v tom, ze kdyz se na AP notebookem pripojim tak nedostanu IP adresu. Pokud zmenim mod nebo extended mod tak AP nedostane IP adresu.
Tak jsem to našel. Je to tam pidi písmem napsané. UMART_RX0 a UMART_TX0. Myslíte, že byl šel použít USB kabel od Siemense S65 nebo Nokie N70? Zrovna tyhle dva mám.
Ahoj, mam dotaz. Mam WL-500g a ted bych potreboval dalsi. V shopu je WL-500gP i WL-500g za stejnou cenu (rozdil desetikorun). Je to vnetrne stejny? Nebo upraveny firmware do toho gPcka nejde?
Mám taky WL-500gP. Jde do něj nahrát standartní openwrt. Myslim že je lepší v procesoru 266Mhz, RAM 32MB a flash 8 MB. Ta flash má velkou výhodu (hodně balíčků).
Mám taky WL-500gP. Jde do něj nahrát standartní openwrt. Myslim že je lepší v procesoru 266Mhz, RAM 32MB a flash 8 MB. Ta flash má velkou výhodu (hodně balíčků).
Pekny den prajem. Luskal som tuto velmi plodnu a riadne narastenu konverzaciu a nikde som nenasiel podobny problem.
Dostal som sa k WL-500g, urobil som restore cez tlacitko pri POWER jacku. NAkonfiguroval si HOME GETWAY, tak ako potrebujem, aj DHCP.
KEd sa chcem pripojit WIFi notebookom k tomuto routru, tak najde siet, ziska SSID, ale to je asi tak vsetko, obcas ziska aj IP adresu z DHCP, ale potom uz nejde pignut ani len IPcku routra a cez Wifinu nejde vobec nic.
Cez LAn to frci v pohode, ana WAN mam druhe APcko v Client mode, aj to ide v pohode a internet cez kablove spoje ide. Blbne len to WiFi spojenie...Neviete mi niekto poradit, snad je tato diskusia este ziva ..lebo ako som kukal tak 4 mesiace ziaden prispevok... Dakujem:bec
Potřeboval bych qos, potřeboval bych poradit s instalací dd-wrt na asus wl-500gP, poraďte chlapi,přes firmware restoration jsem to tam nedostal...mohli by jste napsat postup jak dd-wrt dostat do asuse?
jj,DD-WRT už běží i mně,začínám být s 500gP spokojený, konečně trochu obstojný firmware...už jsem na DD-WRT rozchodil USB print server. Trošku mě mrzí, že v dd-wrt neobsahuje qos na jednotlivé ip adresy,ale na firmwaru se pořád pracuje, tak třeba qos na jednotlivé ip bude časem obsahovat...Už jsem psal autorovi a přimlouval jsem za qos na jednotlivé ip a pro usb support....Jediný co jsem moc netestvat tak je režim klient.... Když jsem měl na 500gP originální firmware, nebo od olega, tak mně wifi připojení pořád padalo.....Měl jsem i nejnovější firmware a nepomohlo to...Byl jsem připojenej třeba 5 min. v poho, pak mně wifi připojení na ntb spadlo a nemohl jsem se třeba 3 min. připojit a pak jsem se zas připojil....a to se opakovalo....Pracuje ještě oleg na firmwaru? Podařilo se někomu rozchodit monitorovací system RFLOW?