Srazu se urcite nebranim. UZ ubehla dlouha doba - tak je dobra sance ze nekdo i prijde. My jsme to stesti u 2.mezicloudu nemneli takze se nakonec zrusil.
Se zamlouvani prostor je to asi hodne o kontaktech a znamych takzdopadne z moji zkusenosti je to potreba resit dost dopredu, protoze pokud se nevlezes do nevysilaciho casu (nebo asi nevyklopis dost penez) tak maj naplanovano dost dopredu (naplanovano = natistene programy atd..)
Co se tyce vselidoveho srazu - imho je to teoreticka uvaha protoze lamy takova vec nezajima. Sraz teamleaderu se stejne vzdycky rozroste i o jejich suitu a lidi kteri delaj neco s nima - tezko je vyhodit - leda ze by se dovnitr poustel jen jeden clovek na czfree /16 subnet dosazitelnej pres czf z mista srazu
montovani nejakejch dratu mi prijde spis ztrata casu - zajimavejsi mi prijdou veci kolem site - reseni takovych tech "provoznich" veci - jak s lamama, sosakama, rusenim, blbejma urednikama, druzstvama, nebo treba tipy na zajimavy zarizeni a jejich nasazeni a vysledky a tak.......krimplovat klestema se muzem doma
davam hlas danymu do jeho hlasovani, aby se nehlasovalo
Ve mne uz puvodni smysl mezicloudu(snaha aby o necem rozhodovali) uplne upadlk takze uz to chapu jen jako sraz lidi z vetsiho mnozstvi cloudu.
Pro ty co tam chtej o necem rozhodovat formou hlasovani navrhuji pronajmout oddeleny prostor, nejlepe sklep, bez topeni a osvetleni, pripadne prochou strechu na navetrnem kopci, bez ukrytu
Nebude-li o cem hlasovat, tim lepe.
Ja jsem pro koncepci stejnou, jako tehdy v Aeru. Necht si zajemci pripravi temata, napr. prezentace cloudu, projektu, apod. Bude-li dostatek zajemcu, muze se usporadat prednaska.