Zdar
Po upgarde routeru r-man se nemohu dostat ke kolegovy v kolovratech veskera akce konci na novem routeru r-man2.
Vypis :
traceroute to 10.88.106.30 (10.88.106.30), 30 hops max, 38 byte packets
1 ap.rman.prosek.czf (10.33.3.129) 7.293 ms 5.466 ms 4.927 ms
2 r-man2.r-man.prosek.czf (10.33.3.9) 4.592 ms !H 7.645 ms !H 5.291 ms !H
Pred upgaradem to slo v pohode. Podle mne je nekde nastavena spatna routa.
Dalo by se s tim neco delat ?
V minulosti s tim nebyl problem.
Dekuji za spolupraci
Ahoj,
tak nikdo se na kanálech nedomlouval - jaké překvapení!!!! Vysílač PRAHA9NET-R5-2 ruší Flick všesměrovku. Přemejšlím jestli jim mám poslat mail s upozorněním.
Soptadv
Za nejen moje peníze na nakopání do zadku. Od postnutí příspěvku mne to na jejich podpoře nezvednul naprosto nikdo hezkej přístup. k.
04:00 update: připojil jsem se rychlost připojení nic moc dle podpory prý 1,5 mbit na sektor reál 64 - 96kbps. Když jsem spustil dcčko připojení jelo ještě asi 5 minut a pak začalo padat. Na podpoře Casablanci nezvedají tel a na tel čísle městské části mne nabídly číslo na starostu takže služba na hovno. Přihlásím se k daním na chalupě tam si aspon Váží každého občana co tam platí a neutrácí peníze za sračky kde jeden mastí kapsu druhému. :( K.
Ahoj lidi, potřeboval bych trošku pomoc. Potřebuji zapojit jedny starší lidi a narazil jsem na pár problémů. Před týdnem jsem na noťase chytil bez problémů praha9net a ďneska s velkou anténou co má 14 db zisk ani ťuk. Jen něco s názvem czfree.net.rman.sz a kódovanou "nas internet". Na ten free net jsem se dokázal připojit, je tam rachlost 5 což dokázalo za 10 minut načíst stránku na seznamu. Netuším, jestli je možné získat vyšší rychlost nebo jestly byl výpadek na praze9net, jedu tam s kontrolním noťasem příští týden. Neví někdo kontak na tu síť "nas internet"? Když to nepůjde jinak, tak bych je placeně připojil tam. Zkoušel jsem chytat jablůňku, ale nic jsem nenašel. Jinak jsou ve 4 patře a okna do ulice Jablonecká. Tedy Ti potencionální zákazníci. Díky za info.